YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

Již tradiční Senorady nejen pro Brňáky

kopírovat odkazdatum akce 5.- 6.8.2016 autor Ivan Hudec, 24.5.2016

Chlapi,

rad bych vás spolu se Zdenálem Loučkou pozval na pravidelné prázdninové setkání v Senoradech.

Letos bude setkání trošičku v mé režii, protože bych s vámi rád oslavil své kulatiny.

Setkáme se v Senoradech č.p. 41 a to v pátek  5. srpna 2016 a jako vždy bude možnost přespat do soboty (ve vlastních spacácích).

Místo je v naší skupině snad již dostatečně známé, takže není třeba moc představovat, setkání se koná za každého počasí.

Sebou vezměte spacák a něco na spaní (prvních cca 30 přihlášených má k dispozici postel bez povlečení a peřin), ostatním se budou hodit i karimatky  ; -) , dále přibalte buben, dýmky (jen kdo má, není to podmínkou), případně hry. V sobotu můžeme vyrazit na výlet do okolí nebo ještě chvíli jen tak posedět a pobavit se třeba o tom, jak budeme fungovat příští rok.

Zkuste se domluvit na dopravě a minimalizovat počet automobilů.

Prosím o závazné přihlášení prostřednictvím tabulky, aby bylo možné připravit pohoštění v dostatečném množství.

Těší se Ivan a Zdenál

autor Zdeněk Loučka, 14.8.2016

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Senorady
Zdenál
Martin
Petr
Ivan
Zdeněk
Jirka
Libor
Zdeněk
Jirka
Pavel
Petr
Ivo
Jiří
Roberto
Jarda
Jaro

zatížení serveru