YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

Chlapi z Brna - dělené setkání

kopírovat odkazdatum akce 5.10.2015 autor Martin Šmídek, 30.9.2015
Pojďme si popovídat, čím nás obohatilo uplynulé léto ... případně co nám vzalo.
Možná nás oslovil film Dakota 38, který jsme společně shlédli. Viděli jsme, jak sen jednoho muže vyústil v obdivuhodnou akci smíření s minulostí - s dobou, kdy byla Amerika v krutém pohybu. Nyní se začíná hýbat Evropa. 
Prostě přijďte. 

Jako hostitelé se nabídli
  • Zdeněk Michalec - (Bystrc) - bez bubnů, 9+1 ... (Původně zde byl Roberto, je ale děsně nachlazený a Zdeněk nabídl místo u sebe. Je to praktické opatření pro roztržité - od Roberta je to ke Zdeňkovi jen kousek cesty - je tam pěkná zkratka přes přehradní zeď.) 
  • Petr Janda ve Starém Lískovci, bubny vítány, 9+1 (Starý Lískovec)
  • Pavel Horáček v Bukovince, bubny, až 25 chlapů :-) skautská klubovna přímo proti kostelu, nelze minout. GPS: 49.2927100N, 16.8060700E Doporučuji vzít si sebou přezůvky.
    UPOZORNĚNÍ - z Brna je uzavřena cesta přes Ochoz, je třeba jet přes Bílovice
    nad Svitavou.  Kontakt Horáček 724370154

Přihlašovací tabulka

Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

BukovinkaBystrcLískovec
PavelMartinPetr
JirkaIvanPavel
OldřichpetrPetr
JiříPetrJarda
JirkaJirkaJiří
JirkaLubošZdeněk
rohrHonzaLibor
LiborPavelJiří
MichalHonza
ZdeněkMartin

zatížení serveru