YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 60 akcí

Čtyřjediné setkání v Brně

kopírovat odkazdatum akce 3.11.2014 autor Zdeněk Michalec, 31.8.2014

Tentokrát se opět sejdeme ve čtyřech malých skupinkách.  Budeme mít příležitost připojit se k probíhajícím modlitbám za všechny, kdo trpí uprostřed konfliktů na Blízkém východě, v Africe, na Ukrajině i dalších místech. 

Zkusme se také společně zamyslet nad tím, co každý z nás může udělat pro to, aby se svět stal pokojnějším místem. Přinášíme do našich rodin, farností a na naše pracoviště pokoj nebo rozdělení?

Jako hostitelé se tentokrát nabídli:

  • Pavel Wawracz - Ochoz - 10 chlapů, bubny  s sebou. 
    Popis cesty: Od Brna, průjezd Ochozí rovně směr Hostěnice. Zaparkovat u Obecního úřadu / pošty, poté se vrátit 30m zpět pěšky, zahnout doleva  mezi domy,  cca 200 metrů mezi zahradami, Pavlův mobil: 774442932
    Viz též jedna z mapek dole
  • Martin Kolář - Lesná - jen 6 hostů - adresa je Kolářovi Brožíkova 2, Lesná  http://goo.gl/maps/orhfLParkování se dá vyzkoušet buďto přímo před naším domem, kde je parkoviště, které se ale k večeru pomalu plní. To je ta kratší červená čára z ulice Okružní. Nebo delší varianta, kde bude na 98% místo je pokračovat do kopce dál po Okružní směrem na Milénovu a Vaculíkovu. Tu celou projet až na konec k základní škole a pod ní je taky parkoviště. Po modré to projít k nám - cca 3 minuty chůze. Nebo tramvaj 9,11 až na konečnou - Čertova rokle. Jinak Brožíkova je jednosměrka. Hudba - kvůli sousedům bohužel ne, dýmky kvůli manželce a dětem bohužel taky ne.  
    Viz též jedna z mapek dole
  • Zdeněk Michalec -  (Bystrc) - bez bubnů
  • Jirka Brauner – Dolní Kounice - viz mapka - Není možné parkovat u synagogy, neboť se tam točí autobus, ale dvě auta můžou zaparkovat za synagogou u mých dvou červených velkých vrat, kde jsou značky Zákaz stání.
k Pavlovi:

k Martinovi:   

Přihlašovací tabulka

Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

BystrcDolní KouniceLesnáOchoz
ZdeněkJirkaMartinPavel
PetrJiříRobertoJiří
PetrPepaPetrLibor
MartinJiříZdeněkPavel
IvanJarda
PavelPavel
JirkaHonza
Jirka
Přemek
Filip

zatížení serveru