YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 17 akcí

ONLINE PŘIHLÁŠKA

Posvátné stezky - víkend pro ženy

kopírovat odkazdatum akce 30.9.- 2.10.2022 autor Miloš Vyleťal, 27.6.2022

Milé ženy,

srdečně vás zvu, po delší době na náš další víkend, který volně navazuje na předchozí témata. I tentokrát budou přednášejícími můj manžel, společně s Honzou Šlachtou, které již většina z vás dobře zná. Ukázalo se, že jejich přítomnost mezi námi nebyla rušivá, spíše obohacující. Nebude to však v žádném případě víkend mužský, ale ryze ženský, protože v něm nebudou chybět naše oblíbené ženské aktivity - hudba, tance, sdílení a hlavně ženské společenství.

Ženská spiritualita
Posvátné stezky - devět duchovních temperamentů

Jak se setkávám a žiju s Bohem? Jak se nechávám sytit jeho štědrostí? Stávám se jeho "partnerkou na celý život"? V čem mně to pomáhá při naplňování mého životního poslání a v mé roli ženy, manželky, matky ...

V programu se vystřídají podobně jako v předchozích setkáních: krátké přednášky, osobní zamyšlení v tichu, sdílení ve skupinkách, společné modlitby, zpěv, mše, tanec, vycházka do okolí, neformální povídání ad.

Víkend je vhodný pro každého kdo má zájem, bez ohledu na to, zda se už podobné akce zúčastnil. Můžete pozvat i své kamarádky.

Srdečně vás zvu a moc se opět těším na setkání s vámi

Gita Vyleťalová

 

Určeno: 
Ženám, které potřebují načerpat duchovní povzbuzení pro svoji další cestu a při tom si chtějí taky odpočinout, popovídat, zatancovat, prožít něco pěkného ve společenství jiných žen.

Místo konání: 
Dům setkání, Dolní Albeřice

Lektoři: 
Gita Vyleťalová, Jan Šlachta a Miloš Vyleťal 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PŘIHLÁŠKY:
Kdo máte zájem, přihlaste se vyplněním ON-LINE PŘIHLÁŠKY (u hlavičky akce vpravo nahoře).
Do poznámky v přihlášce napiš případný požadavek na dietu, komfortní pokoj apod.
P.S.
Každá zájemkyně se musí přihlásit osobně s použitím své mailové adresy. Nelze přihlašovat jiné osoby. Výjimkou jsou ženy, které nemají svůj mail. V takovém případě je můžete přihlásit, ale pouze vepsáním jejich základních údajů do Poznámek vaši osobní přihlášky.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Další informace k akci:

Příjezd: v pátek odpoledne, nejpozději do 19:00 (večeře 19:15, program od 20:00)

Ukončení:  v neděli obědem kolem 14:00

Strava:  je zajištěna celodenní, v dostatečném množství.

Ubytování:  ve 2 – 6 lůžkových, zařízených pokojích. Postele s lůžkovinami. K dispozici je koupelna se sprchou a WC na patře. Pro zájemce možnost komfortních pokojů se samostatnou koupelnou a WC (příplatek 200,- Kč za osobu a noc). Nutno uvést v přihlášce.

Cena za víkend za osobu.

Plná cena

1 720 Kč

pokrývá náklady na ubytování, stravu i program

Dotovaná cena

1 220 Kč

pro ty, kterým rodinný rozpočet neumožňuje úhradu plné ceny

Sponzorská cena

2 200 Kč

pro ty, které mohou podpořit účastnice s dotovanou cenou

Platba převodem na účet: 2000465448/2010 VS= datum nar. jako RRMMDD, KS=558, SS=523

Uhraďte prosíme jednu z variant, podle vašich finančních možností. V případě potřeby je možné domluvit slevu i z dotované ceny. Uděláme vše pro to, aby výše účastnického poplatku nebyla důvodem vaší neúčasti. Na druhou stranu, uvítáme finanční dary na podporu dotované ceny a našich programů.

Poznámka: od 1.1.2022 byly zvýšené ceny za služby na Domě setkání z důvodu zvyšování cen energií a potravin. Děkujeme za pochopení.

zatížení serveru