YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 18 akcí

Setkání sloužících párů - VPS2

kopírovat odkazdatum akce 20.- 22.11.2015 autor Martin Šmídek, 17.4.2015
Přátelé, akce je plně obsazená! Evidujeme pouze náhradníky!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upozornění!
Účast je možná pouze pro VPS, které se aktivně účastnily MS v Kroměříži.  

Místo konání: Dům setkání, Dolní Albeřice 1, 42 26 Horní Maršov, tel.: 736 537 122 
Příjezd: 20.listopadu do 19.00 hod(registrace 17.00-19.00 hod)

Příjezd je možný už ve čtvrtek 19.11. pro ty, kdo si chtějí odpočinout a užít pohodu okolní přírody i společenství přátel. Někteří to už plánují a zvou i ostatní :-)

Ukončení: 22.listopadu, 13.00 hod (obědem)


Milí přátelé,
srdečně Vás opět zveme na setkání VPS-ek.

Velmi si vážíme vaši práce a služby pro druhé, bez které by Manželská setkání nemohla být a mnoho manželských párů by nikdy nedostalo příležitost ke změně a růstu jako kdysi my.

Nelze však jenom dávat, je potřeba si z času na čas také odpočinout a načerpat.

Přijeďte a přijměte tento víkend jako příležitost pro vaši osobní obnovu a povzbuzení. Je to také nádherná příležitost k setkání a neformálnímu sdílení s přáteli, ostatními VPS-kami, na které obvykle není dost času.

I tentokrát je pro Vás připravený pestrý a zajímavý program, ve kterém je prostor jak pro společnou modlitbu, ztišení, vzájemné sdílení a výměnu zkušeností, tak i pro nová témata, zopakování některých starých, odpočinek nebo čas jenom pro vás dva. 

Přestože původně plánovaný odborný program nevyšel, z důvodu nemoci - můžete se těšit na  stejně poutavý a "výživný" s terapeuty, manželi Pavlem a Halkou Korcovými, kteří pracují v rodinné poradně v Praze /www.rodinnaporadna.eu/. Prostředí manželských setkání je jim důvěrně známé, protože řadu let spolupracují s kurzem v Litomyšli. Na celodenním interaktivním semináři pro vedoucí páry skupin nás v sobotu provedou tématy - úskalí a přínosy služby  laiků - dobrovolníků, rizikové modelové situace ve skupince a jejich řešení, role naše a role odborníka, zaměříme se i na rozvíjení vlastních dovedností v komunikaci,  naslouchání a empatii  a na vzájemnou spolupráci v páru.

Těšíme se na setkání s vámi a přejeme plnost Boží blízkosti ve vašich srdcích i rodinách.

Petr a Jana Švíkovi, Honza a Jana Šlachtovi, Miloš a Gita Vyleťalovi

P.S.

Přihlášky: Svůj zájem o účast na  této akci posílejte co nejdříve jednoduchým mailem na adresu: ymca@setkani.org .

Podrobné informace o akci, platbě a programu dostanou přihlášeni účastníci mailem. 

Příjezd je možný už ve čtvrtek 19.11. pro ty, kdo si chtějí odpočinout a užít pohodu okolní přírody i společenství přátel. Někteří to už plánují a zvou i ostatní :-)

Základní cena:  1.400,- Kč za pár na víkend

Ubytování: je zajištěno v  příjemném prostředí našeho Domu setkání. K dispozici jsou kromě standardních pokojů se společným hygienickým zařízením na patře také komfortní pokoje se samostatným sociálním zařízením (za příplatek). Požadavek na ně nutno uvést v přihlášce!

Strava: celodenní, 3x denně. Začíná pátek večeří, končí v neděli obědem. Průběžně občerstvení (káva, čaj, sušenky).  Je možnost objednat si dietu – uveďte v přihlášce.

Děti: podobně jako na jiné víkendové akce MS, není možné děti brát sebou. Výjimku tvořípouze kojenci. Je však potřebné si zajistit také svého pečovatele a uhradit poplatek za jeho pobyt. Pro pečovatele a dítě není možné zajistit jiný pokoj, proto počítejte s tím, že budou ubytováni s Vámi na pokoji.  Účast dítěte a pečovatele uveďte do přihlášky. Platbu za pečovatele připočítejte k účastnickému poplatku.


zatížení serveru