YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 22 akcí

ŽÁDNÉ HUSTO! -víkend pro otce s náctiletými

kopírovat odkazdatum akce 13.- 15.5.2011 autor Martin Štula, 1.8.2010

Tak opět! Ano, Albeřice už se na nás již nyní chystají! V polovině května nastane další kolo akce zvané Žádné husto! Krásná jarní Krkonošská příroda nám pomůže vytvořit prostor pro poznání, radost, objevování a nalézání krásného...

... i když nikdo neví, co se z toho nakonec vyklube!

Pro veký úspěch nabízíme další možnost víkendových pobytů pro otce se staršími dětmi, tentokrát ovšem v poněkud netradiční termínu. Pokusíme se o takovou jarní expedici do míst, která jsou sice v Krokonoších, ale moc často se k nim nechodí. Alespoň tedy z české strany ne. Uvidíme, jak se k tomu všemu postaví Krakonoš a sv. Petr, tedy jestli bude na hřebenech ještě dvoumetr sněhu, nebo schůdná cesta. Nakonec nejsme z cukru a něco vydržíme!

Akce je určena pro tatínky a jedno až více dětí v věku asi 12 - 16 let. Od věkového vymezení se lze po domluvě odchýlit, podmínkou je ochota účastnit se programu.

Předběžná cena za pobyt včetně plné penze je 850,-/osobu, pokoje se sociálkou jsou s příplatkem 260 Kč na pobyt a osobu.

Závaznou Přihlášku na akci je možno vyplnt pouze a jedině na stránkách www.chlapi.cz tj. zde. Pokud se někumu zdá, že to nefunguje, pak nechť zví, že předem je nutno se registrovat! Neposílejte, prosím, přihlášku mailem, je velmi pravděpodobné, že je stejně ztratím, a hlavně na ně stejně nebudu reagovat. Případné informace lze získat na emailu. Opět, prosím, pište proklikem přes odkaz na stránce. Děkuji.

Na všechny se těší již nyní Martin Štula, Vojta Brázdil & comp.

zatížení serveru