YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 22 akcí

Seminář vedoucích kurzů MS

kopírovat odkazdatum akce 16.- 18.4.2010 autor Ludmila Lněničková a Martin Šmídek, 25.4.2010
Milí přátelé,
     z různých výzkumů vyplývá, že přátelé jsou považováni za lidi, „které rádi vidíme, v jejichž společnosti se dobře cítíme. Být s přáteli je jedním ze zdrojů radosti a životní spokojenosti. Přátelé jsou naší sociální oporou, mluvíme spolu o vzájemných problémech. Mají pro nás plné pochopení, můžeme jim věřit. Poskytnou nám emoční podporu, když ji potřebujeme. S přáteli máme většinou společné zájmy a sdílíme s nimi různé činnosti.“ Miluše Soudková
     A tak jsme přijali pozvání na přátelské víkendové setkání se zakladatelem programu Manželská setkání – Whole Marriage Ministries – s Kari Törmä – a s těmi, kteří tento program dále rozvíjejí. Bylo to setkání inspirativní, bohaté na nové poznatky, na nové vize a plány.

kari_gabi_tertu-1.jpgV Domě setkání proběhlo ve dnech 16. -18. dubna 2010 setkání organizátorů kurzů MS v ČR a SR s Kari Törmä, tvůrcem a realizátorem finského programu MS – Whole Marriage Ministries a jeho manželkou Terttu.

Hlavním sobotním tématem byly zkušenosti s vedením a formací dobrovolných spolupracovníků podílejících se na realizaci programu Manželských setkání.

Večerní program byl věnován diskusi nad připravenými otázkami a vzájemné výměně zkušeností zástupců jednotlivých kurzů.

Nedělním tématem byla modlitba, čerpání z bohatství Bible a závěrečné sdílení.

Podrobněji se s programem můžete seznámit pomocí stručných poznámek, vznikajících během přednášek Kariho a Terttu. Pár fotografií možná přiblíží přátelskou atmosféru setkání.

Přednášky jsme také zaznamenali a můžete si tedy poslechnout
Těšíme se na příští setkání, které proběhne na Slovensku

Tabule

autor Martin Šmídek, 19.4.2010

Pár záběrů ... kdo přidá další?

autor Martin Šmídek, 20.4.2010
zatížení serveru