YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 20 akcí

Expedice Arctos

kopírovat odkazdatum akce 29.1.- 1.2.2009 autor , 7.11.2008

Dobrodružná výprava pro otce s dětmi do země věčného ledu...
Mrkni sem ;-)...

Pololetky pro otce s dětmi

Ahoj polárníci, cestovatelé a objevitelé!

Pololetky se blíží a to je ta správná doba vyrazit opět do zimní přírody za dobrodružstvím. I letos se vypravíme směrem na sever, k pomyslnému objevování Arktidy. Země – nezemě, která odedávna lákala svojí drsností, tajemností i bohatstvím. Ještě jednou se vydáme v šlépějích Hudsona, Barentse, Pearse, Nansena nebo našeho Běhounka a mnoha dalších nezdolných průkopníků. Historie objevování severu je bohatá jak na velká vítězství, tak na mnohé prohry. Dnes se k tomu přidaly rychlé změny klimatu, tání ledového příkrovu severních moří a mizení tisíciletých ledovců. Spolu s tím jsou spojená nová dobrodružství a život ve změněných podmínkách… Jaká bude tato naše expedice? Podaří se nám nalézt schůdnou cestu, nezdolá nás mráz a vítr, nebo déšť a mokro? Dokážeme ulovit něco k jídlu, abychom mohli pokračovat? Dosáhneme nakonec „naši“ severní točnu?...  

Jestli vás to láká – přijeďte na tuto výpravu určenou otcům s dětmi ve věku cca 7-12 let (možnost účasti i starších; mladších spíše výjimečně podle zdatnosti).

Naši základnou pro expedici bude opět:

Dům setkání, Dolní Albeřice 1, Horní Maršov, (499 874 152, 736 537 122)
ve dnech 29.1.- 1.2.2009

(začátek ve čtvrtek večeří 19.00, konec v neděli obědem kolem 12.00)

Sebou potřebujete vše co vám pomůže přežít a vyhrát -   hlavně přiměřené oblečení a obutí, i náhradní!!! Spacáky nebo deky (kdo nemá dostane na místě). Lyže, saně, boby, nože, zápalky, sekyrky, ešusy, zápisník s tužkou, a vše co uznáte za potřebné, nebo čím můžete pomoct vytvořit tu správnou atmosféru prostředí polární badatelské výpravy... lopat(k)a, kompas, bič na psí spřežení, dalekohled, mapy, lano, kožešiny apod... samozřejmě také kytary, bubny, flétny... karty... Bibli, zpěvníky ... případně i přebytky a vzorky z vaší kuchyně (v jakémkoliv skupenství) pro obohacení společného stolu,... dobrou náladu a odhodlání překonat všechny překážky a nástrahy na cestě...

Program: Přes den bude část programu společná (hry a soutěže venku na sněhu nebo louce, večer v klubovně u „krbu“) část programu bude individuální (možnost lyžování nebo výšlapů do okolí apod.). Přátelé – program si budeme dělat společně = přivezte nápady a osvědčené hry a soutěže, jak pro čas venku, tak i pro setkání v klubovně.

Pošlete obratem vyplněnou přihlášku , která je přílohou této pozvánky. Pamatujte, že na start se dostanou jenom ti nejrychlejší!

Na setkání se všemi správnými dobrodruhy, jakéhokoliv věku, při překonávání všech překážek se těším a přeji létající fantazii a touhu, která pomáhá objevovat nové světy...

Miloš Vyleťal, starý VLK

Přihlášky a další informace o akci : ymca@setkani.org ; 731 625 615

Mapa a další informace o místě : www.alberice.setkani.org

Pokud někdo přijede vlakem/ autobusem můžeme zajistit odvoz z nádraží na požádání předem.

*** Formulář přihlášky zkopírujte do mailu,***
pak vyplňte a odešlete dle informací výše

Expedice Arctos

Dům setkání, Albeřice, 29.1.-1.2.2009

Vyplněním této přihlášky dávám výslovný souhlas s použitím uvedených osobních údajů pro potřeby a zajištění organizace akcí YMCA Setkání v souladu s příslušným zákonem č. 101/2000  Sb. v platném znění.

Příjmení, jména a dat.narození / rč:

otec:

děti:

 

Adresa:   

telef.:  

e-mail:

Poznámky: (uveďte pokud chcete odvoz od nádraží, dietu, pokoj s vlastní sociálkou apod...)


zatížení serveru