YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 16 akcí

Příjezd k Domu setkání

kopírovat odkazautor , 11.9.2008


DŮM SETKÁNÍ   www.alberice.setkani.org
Dolní Albeřice 1, 542 26 Horní Maršov  
správce: Josef Náprstek, dum@setkani.org, 736 537 122 



POZOR!!! kdo jede od Jaroměře přes Trutnov a Mladé Buky!
V obcích Choustníkovo Hradiště, Kocbeře a Mladé Buky (u zastávky) je nainstalováno permanentní úsekové měření rychlosti (tj. na začátku a konci měřeného úseku - vesnice). Některé  to stálo už opakovaně tisíc Kč. Obecní úřady posílají rozhodnutí se složenkou, se zpožděním 2-4 měsíce...

Příjezd k Domu setkání

Trutnov  (nebo Vrchlabí/ nebo Nová Paka) dále pak směr „Pec p.Sněžkou“
přes – Mladé Buky – Svoboda nad Úpou – Horní Maršov – Dolní Lysčiny – Dolní Albeřice


V Horním Maršově odbočit u Zámku doprava, asi po 150 m (u silničního zrcadla) zahnout doleva, pak pořád přímo po místní komunikaci cca 3,5-4 km k DS přes Dolní Lysečiny (zde dát pozor „ U Zvoničky“ – neodbočovat vlevo do Lysčinského údolí!!!, ale držet se vpravo).

Dále se jede zúženým údolím, pak „esíčkem“ přes most a stále rovně po hlavní cestě.
Opět pozor! asi 150m za mostkem jeďte rovně a neodbočujte vpravo na Suchý Důl !!!
Projedete kolem tabulky „Dolní Albeřice“ a po cca 700 m jste u Domu setkání.

Poznávací znamení: vlevo od silnice, před DS garáže, kamenný kříž (který je v noci většinou osvětlený), vpravo za potokem je hřiště s vysokými sítěmi – oplocením.

Parkoviště je:

  1. u příjezdu k Domu setkání, vlevo od silnice, před zmíněnými garážemi, cca 3-5 míst (3 místa kolmo mezi silnicí a plotem, 2 místa podélně mezi silnicí a svahem, případně podélně garáže a před křížem). V případě obsazených míst nebo velkého zasněžení pokračujte…
  2. za Domem setkání, vlevo od silnice nájezd mírně do svahu, parkoviště podél hospodářských budov pro 8-12 aut (v závislosti na množství sněhu…). Parkuje se šikmě (stromečkovitě), ve směru od příjezdu k živému plotu. Zásada je zaparkovat od nejvzdálenějších neobsazených míst postupně blíže k Domu setkání. Neparkovat podélně živého plotu - zmenšuje se tím kapacita parkoviště!

 

zatížení serveru