YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 18 akcí

Expedice Krakonoš

kopírovat odkazdatum akce 21.- 23.9.2007 autor Miloš Vyleťal, 23.8.2007

Dobrodružný víkend pro otce s dětmi

Ahoj průkopníci a objevitelé !

Zvu vás na další expedici, po roce opět do „Krakonošova království“ po stopách prvních průzkumníků, dřevorubců, uhlířů a zejména hledačů drahých kamenů a „zlatokopů“. Albeřické údolí a jeho okolí se pro nás opět změní v neznámou divočinu a my v objevitele a průkopníky míst „…kde ještě nevkročila lidská noha…“

Krkonošské hory i rozsáhlé pralesy kolem byly ve středověku jedním z nejneproniknutelnějších míst v království českém. Dlouho pouze pod dohledem a ochranou vládce těchto hor – Krakonoše, který je úspěšně bránil před zvědavci a chamtivci až do 12.století, kdy začalo jejich postupné objevování a osídlování! Rýchory i Obří důl se staly místy „pohádkových pokladů“ a zázračných nálezů nevídaného bohatství…. a právě tam zamíříme i my za voláním neznámého, bohatstvím, krásami i drsností přírody a změříme své síly i dovednosti, abychom se vrátili obohaceni o nové zážitky a zkušenosti...

Jestli vás to láká – přijeďte na víkend určený otcům s dětmi ve věku cca 7-12 let.

Naši základnou pro expedici bude:

Dům setkání, Dolní Albeřice 1, Horní Maršov ( tel.: 499 874 152, 736 537 122)
ve dnech 21.-23.září 2007
(začátek v pátek večeří 19.30, konec v neděli obědem kolem 13.00)

Sebou potřebujete : vhodné oblečení a obutí podle počasí i náhradní, určitě si vezměte holinky nebo pevnou nepromokavou obuv (ráno bývá silná rosa!), spacák (kdo nemá dostane na místě), kompas (pokud ho máte možnost vzít), zápisník s tužkou, nůž, baťoh, láhev na pití... dobrou náladu a odhodlání překonat všechny překážky a nástrahy na cestě... no a cokoliv co budete považovat pro sebe i druhé za potřebné (buben, kytaru, flétnu, housle apod…, bič, sekyrku, lano, foťák, dalekohled, osvědčené hry a soutěže, nápady do společného programu, mapy, knihy pro inspiraci, dobovou a tématickou dekoraci – oblečení a věci navozující atmosféru 12.-15.století, kutání , ad....)

Ubytování a strava 3x denně je zajištěna (vylepšení zásob z vlastních zdrojů je vítané). Přestože jste se někteří už předběžně přihlásili - pošlete mi obratem vyplněnou přihlášku, která je přílohou této pozvánky.

Těším se na setkání s vámi a společné pronikání do Krakonošova království…

Miloš Vyleťal

Zde najdeš fotky z lonského roku: http://www.setkani.org/index.php?id=272&case=367#act

 

Závazná přihláška-expedice krakonoš

Dům setkání, Dolní Albeřice 1; 21.-23. září 2007

Jméno otce:
dat.narození:
Jméno dítěte:
dat.narození:
Jméno dítěte:
dat.narození:

Adresa:

telef/mobil:

 

zatížení serveru