YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 18 akcí

Tábor rodin Albeřice 3

kopírovat odkazdatum akce 19.- 26.8.2007 autor Miloš Vyleťal, 22.3.2007

Drazí přátelé,

srdečně vás zveme na dovolenou rodin do Krkonoš. Nabízíme možnost strávit týden s vašimi rodinami v příjemném prostředí přátel a krásné horské přírody. Program bude částečně volný, individuální nebo skupinový podle vaší volby a částečně prokládaný společnými hrami, soutěžemi, dobrodružnými „expedicemi“ za poznáním, tvořením z přírodních materiálů, povídáním u ohně, zpěvem, modlitbou a vším co dokážeme společně připravit. Konečně bude čas na děti i přátele a snad i na trochu nezbytného odpočinku. Letos vám nabídneme také možnost přednášek a poradenství na téma manželství a rodiny. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve, kapacita je omezena počtem 15 pokojů.

DŮM SETKÁNÍ ; 19.- 26.8. 2007

Dolní Albeřice 1, 542 26 Horní Maršov

Příjezd:  neděle 19.8., odpoledne po 16.00 h., začátek společnou večeří v 19.00 h.

Ukončení:  neděle 26.8. do 10.00 h.

Ubytování:  ve 2 – 6 lůžkových příjemných pokojích se společnými sprchami a WC na patře, (možnost také ve 4 pokojích s vlastní koupelnou a WC, cena je o 100,- Kč za lůžko a noc vyšší ).

Strava:  polo penze (2x denně) Délka pobytu: 8 dnů

Vedoucí: Martin Štula; 777 241 855; martin (zavináč) stula (tečka) biz;

Jak jsme se měli...

kopírovat odkazautor Martin Štula, 16.12.2007
Tábor rodin

Sjeli jsme se asi na třikrát, inu takový je život. Pobyt byl poznamenán jistým boji s počasím, které si snámi pohrávalo doslova celý týden. Deštivá rána nedávala záruku uchování suché výbavy až do večera. Nebo naopak z krásného rána se vyklubalo deštivé odpoledne, nejlépe asi deset minut po zakoupení letenky na lanovku.

A tak jsme vyzkoušeli mnohé... Aquacentrum ve Špindlu, výlet kolem Labe, dobytí Hory i střelecké dopoledne (a prý i odpoledne). Dobytí Hory bylo vůbec v dobrodružném duchu. Při této expedici se postupně ztráceli a chvílemi také nacházeli jednotliví členové výpravy, kupodivu mizeli tatínci, děti se držely pohromedě. I když vše záleží na úhlu pohledu, že? A dětem, zvláště dcerám, to tedy vůbec nevadilo.

Večery byly ve zanmení tří významých dnů - účastníci slavili narozeniny - a přednášek Jaroslava Furtana o vztahu rodičů a dětí. I touto cestou mu chci ještě jednou poděkovat, že si našel čas a přijel mezi nás z nového působiště v Poděbradech. Doufám, že to příští rok zopakuje.

Příští rok se sejdeme od 16. do 23. srpna na stejném místě.

Martin Štula

Jak jsme se měli

autor Martin Štula, 23.11.2007
zatížení serveru