YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

Archiv akcí v domě


Prohlédněte si seznam akcí které proběhly v Domě Setkání. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.

Archiv 22 akcí

brigády: srpen a září 2004

kopírovat odkazautor Zdeněk Loučka, Jan Kunčar, Martin Šmídek, Tomáš Weber, 5.11.2004
Milí přátelé Domu Setkání!

Pro potěšení a vzpomínku na dobře zničené dílo vám přinášíme výběr ze souboru fotografií vyprávějícího o demoliční brigádě v našem Domě setkání v Albeřicích, která řádila na konci srpna roku 2004. Cílem bylo odstranění části stavby s nefunkčním výtahem (oprava by stála přes půl miliónu korun). Na jejím místě bude stát několik nových pokojíků se sociálním zařízením a nová společenská prostora.

Nová stavba rychle roste, a proto již tyto záběry jsou součástí historie. Všem, kteří se na díle podíleli (a ještě si určitě máknou) patří náš dík. Tomáš shromáždil veškeré fotografie a upravil je na jedno CD. Pokud patříte mezi zúčastněné brigádníky (V.I.P Albeřice) a toto CD ještě nemáte, napište si o ně.

Fotografie na CD nejsou nijak zvlaste trideny, jsou umisteny pouze do adresaru podle majitelu prislusnych fotoaparatu. To zduraznujeme zvlaste proto, ze casto se techto pristroju zmocnili i dalsi osoby a tez porizovaly snimky. V adresari TWvideo najdete i kratke videosekvence, ktere mohou take ozvlastnit Vasi vzpominku.

A nezapomente, ze kdyz nestavi Hospodin, je to s barakem nahnute!

Tomáš Weber (redakčně upraveno)

P.S: Z výběru tu zatím najdete jen přehled budování a Zdenkovy nejnovější fotky. Zbylé foto očekávejte během během začátku druhého listopadového týdnu - pošlu vám mail. Martin

Podzimní budování

autor Zdeněk Loučka, 31.10.2004

proměna v čase... (srpen-říjen 2004)

autor kolektiv fotografů, 5.11.2004
zatížení serveru