YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 21 akcí

Manželské večery

kopírovat odkazdatum akce 5.10.- 24.1.2023 autor Pavel Bajer, 5.10.2022

Srdečně vás zveme na kurz Manželské večery, který se bude konat v Brně ve francouzské restauraci Živá voda pod Petrovem. Čeká vás vás osm příjemných schůzek s vaším partnerem nad manželskými tématy v přátelském ovzduší resturace. Vezměte svá manželství na technickou!!!

Témata kurzu jsou násůedující: Pevnější spojení, Komunikace, Řešení Konfliktů, Síla Odpuštění, Vliv Rodiny, Dobeý sex a nakonec Láska v Akci. Výhodou Manželských cečerů je intimní čas k rozhovorům, páry mají svůj časový i reálný prostor, do kterého jim nikdo nezasahuje. Večery se odehrávají v příjemném salónku v restauraci ve středu města Brna. 

kopírovat odkazautor , 23.9.2022
zatížení serveru