YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 28 akcí

EXPEDICE KRAKONOŠ 1/ prodloužený víkend pro tatínky s dětmi (6-13let)

kopírovat odkazdatum akce 13.- 16.10.2022 autor Iva Živnůstková, 13.7.2022

Přátelé – řemeslníci, tovaryši, objevitelé, umělci, lesníci, zlatokopové, tkalci, řezbáři, ….

Zvu vás na další expedici, dobrodružný a objevitelský víkend pro tatínky s dětmi (6-13 let) v Domě Setkání v Albeřicích.

Albeřické údolí a jeho okolí se pro nás opět změní v neznámou divočinu a my se vydáme do míst, „kde ještě lidská noha nevkročila. V dávných dobách byly Krkonošské hory i rozsáhlé pralesy jedním z nejneproniknutelnějších míst v království českém. Při jejich postupném objevování a osidlování se šířily zprávy o „pohádkových pokladech“ a zázračných nálezech nevídaného bohatství….

Při páteční celodenní výpravě zamíříme i my do Krkonošské přírody za voláním neznámého, bohatstvím, krásami i drsností přírody a změříme své síly i dovednosti, abychom se vrátili obohaceni o nové zážitky a zkušenosti...

Sobotní program je věnovaný rukodělné práci a zručnosti. Při práci se dřevem, výrobě hraček, mlýnků …, dále pak bude možné vyzkoušet pájení a různé další šikovnosti, dovednosti, nám bude mistrem Rosťa Ševčík. S Pedigem a výrobou drobných předmětů z něj nás doprovodí Vlasta Ševčíková. Výrobu náramků technikou pletením, drháním z materiálu Paracord, zajistí Lukáš Matela a jeho cech. Samozřejmě, pokud si budete chtít vyzkoušet cokoli z vlastní fantazie, vlastním nářadím a materiálem, který si třeba přinesete z páteční expedice, budete mít možnost .

 

 

Nebude chybět výtečná kuchyně, společný zpěv, modlitba, ranní zamyšlení v kapli a nedělní bohoslužba slova.

Těším se na Vás, na výpravu, společné zážitky a možnost si vyzkoušet svoji šikovnost a trpělivost při rukodělné práci. Těším se na vaše dojmy a sdílení, na společný program.

Honza Kučera

 

Přihláška: Krakonoš I

Místo a datum konání:Dům setkání, Dolní Albeřice, 13. - 16. 10. 2022

Příjezd: ve čtvrtek odpoledne, nejpozději do 18:30 (večeře 18:30, program od 19:30)

Ukončení: v neděli obědem kolem 13:00

Strava: celodenní, v dostatečném množství. Je možné požádat o bezmasou či bezlepkovou dietu. Je nutno uvést v přihlášce.  

Ubytování: ve 2 – 6 lůžkových pokojích. K dispozici je koupelna se sprchou a WC na patře. Pro zájemce možnost komfortních pokojů se samostatnou koupelnou a WC (příplatek 200,- Kč za osobu a den). Nutno uvést v přihlášce.

Poplatek za osobu:

Plná cena

2 580 Kč

pokrývá náklady na ubytování, stravu i program

Dotovaná cena

1 830 Kč

pro ty, kterým rodinný rozpočet neumožňuje úhradu plné ceny

Sponzorská cena

3 300 Kč

pro ty, které mohou podpořit účastníky s dotovanou cenou

Děti ve věku 10-18 let platí o 60,- Kč méně

Děti do 10 let platí o 360,- Kč méně (neplatí při použití dotované ceny!)

Poplatek zaplaťte po zaslání informačního dopisu, který vám zašleme několik dní před akcí.
Uhraďte prosím jednu z variant, podle vašich finančních možností. V případě potřeby je možné domluvit slevu i z dotované ceny. Uděláme vše pro to, aby výše účastnického poplatku nebyla důvodem vaší neúčasti.

Uvítáme případné dary na podporu programů Domu setkání.

Platba převodem na účet: 2000465448/2010, VS= datum nar. jako RRMMDD, KS=558, SS=525

Případné dotazy: ivana.zivnustkova@seznam.cz

 

 

zatížení serveru