YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 28 akcí

Tábor rodin Albeřice

kopírovat odkazdatum akce 16.- 23.7.2022 autor Miloš Vyleťal, 27.6.2022

 

 

 

 

 

 

 

Drazí přátelé,

srdečně vás zveme i letos na dovolenou rodin do Krkonoš. Nabízíme možnost strávit týden s vašimi rodinami v příjemném prostředí přátel a krásné horské přírody. Program bude částečně volný, individuální podle vaší volby a částečně prokládaný hrami, soutěžemi, dobrodružnými „expedicemi“ za poznáním, tvořením z přírodních i dovezených materiálů, povídáním u ohně, zpěvem, modlitbou a vším co dokážeme společně připravit. 

DŮM SETKÁNÍ ; 16.-23.7.2022, Dolní Albeřice 1, 542 26 Horní Maršov

Příjezd:  sobota odpoledne po 16.00 h., začátek společnou večeří v 19.00 h.

Ukončení:  následující sobota do 10.00 h.

Ubytování:  ve 2 – 6 lůžkových příjemných pokojích se společnými sprchami a WC na patře, (možnost také ve čtyřech pokojích s vlastní koupelnou a WC, cena je o 200,- Kč za lůžko a noc vyšší).

Strava:  polo penze (2x denně) Délka pobytu: 8 dnů

Cena pobytu:  podle Ceny poskytovaných služeb

Platba: platbu proveďte po potvrzení přijetí vaší přihlášky převodem na účet: 2000465448/2010 ; KS=558; VS=dat.nar ve tvaru: RRMMDD; SS=517

(Rodiny v tíživé finanční situaci si mohou požádat o slevu)

Přihlášky a informace :

přihlášku pošlete na  hnizdovak@post.cz   ;   

*** Formulář přihlášky zkopírujte do mailu,*** 
pak vyplňte a odešlete dle informací výše

Závazná přihláška
Tábor rodin, Dům setkání, Albeřice, 16.-23.7.2022

Vyplněním této přihlášky dávám výslovný souhlas s použitím uvedených osobních údajů pro potřeby a zajištění organizace akcí YMCA Setkání v souladu s příslušným zákonem č. 110/2019 Sb. v platném znění  a souhlasím s uvedením mých kontaktních údajů v adresáři účastníků akce, který obdrží její účastníci. Současně souhlasím s tím, že pořadatel je oprávněn dokumentovat průběh akce – pořizovat foto, audio, video záznamy a tyto materiály použít pro účely další propagace své činnosti 

Příjmení, jména a  dat.narození:

rodiče:

děti: 

Adresa, PSČ:   

telef.:  

e-mail:

Poznámky: (uveďte pokud chcete pokoj se samostatnou sprchou a WC, odvoz od nádraží, dietu apod...)

zatížení serveru