YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 23 akcí

YMCA v ČR slaví stovku!

kopírovat odkazdatum akce 21.4.- 21.8.2021 autor Miloš Vyleťal, 6.4.2021

YMCA, největší organizace pro mládež na světě, slaví 100 let působení na našem území!

V roce 1921 vznikla z iniciativy T. G. Masaryka na základech, připravených americkou Ymkou, samostatná Československá YMCA. Náplň jednotlivých aktivit se během času proměňuje, ale hodnoty, na kterých YMCA staví, stále přetrvávají.

Dnes YMCA pořádá tábory, nabízí oddíly a kroužky (sportovní, výtvarné, skautské, vzdělávací), mateřská centra pro rodiče s malými dětmi, Manželská setkání, hudebně-sociální dílny pro teenagery, podporuje todiny, děti a mladé lidi v obtížných životních situacích. Její pobočky můžete najít na 27 místech ČR.

Cílem aktivit YMCA není jen kvalitně zaplnit volný čas, ale vytvořit prostor pro přátelství, seberealizaci, podpořit děti v objevování vlastních talentů, naučit je spolupráci s druhými, odpovědnosti a předat jim hodnoty, na kterých stojí otevřená demokratická společnost. YMCA, to je Cesta k hodnotám. 

Dětské odpoledne, koncert Oborohu, výtvarná dílna, slavnostní jízda na kolech,... to jsou jen některé z akcí, kterými ymkaři oslaví výjimečné jubileum 100 LET československé YMCA!
Vyberte si tu, která je vám nejblíž, ... a pojďte slavit s námi!

Více na webu 100 let YMCA CZ - Objevovat na čem záleží 

Aktuality a zajímavosti také na #ymca100  nebo #nacemzalezi 

 

zatížení serveru