YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2020

Archiv 51 akcí

Expedice Krakonoš 2 - prodloužený víkend pro tatínky s dětmi

kopírovat odkazdatum akce 8.- 11.10.2020 autor Iva Živnůstková, 13.7.2020

Přátelé – řemeslníci, tovaryši, objevitelé, umělci.

Zveme vás na další dobrodružný a objevitelský víkend pro tatínky s dětmi (6-12 let) v Domě Setkání v Albeřicích. Program je věnovaný práci se dřevem a kamenem. Jejich odvěké službě lidem, jež zprostředkovávali mistři tesaři, kameníci, řezbáři, sochaři  Jejich tajemství, která čekají na nás, až je objevíme.

Proč na chvíli nezdřevěnět? (s Lukášem Nečasem)

Chcete se s námi dozvědět něco o dřevě krásných stromů nebo spíše o krásném dřevě stromů? Vyberte si sami. Budeme si moct přičichnout, pohladit, potěžkat…prostě obdivovat dřevo různých druhů stromů. Pokusíme se zaměřit především na dřevo těch stromů a keřů, které jsou typické pro Krkonoše. Ale určitě nezůstaneme jen u nich.

Dřevo ale není jenom krásné, je také velmi užitečné. Řekneme si, na co se které druhy díky svým vlastnostem nejvíce používají.

Proč na chvíli nezkamenět? (s Petrem Rejmanem)

Kámen, zní to tvrdě, neživě. Pro svoji houževnatost, trvanlivost a krásu je kámen tisíce let používán pro mnoho našich potřeb. Slouží nám za obydlí, potkáme se s ním na každé cestě, k zachycení krásy, kterou chceme uchovat dalším generacím. Poznáme, že ne všechny kameny jsou stejné. Budeme moc přetvořit neurčitý tvar kamene v něco konkrétního našeho. Vybudujeme si se svým kamenem vztah.

Těšíme se na dobrodružství, "silné" zážitky a společné chvíle s Vámi a Vašimi dětmi.

Dřevěnět budeme s Petrem Nečasem a kamenět s Petrem Rejmanem.

Honza Kučera & Jarda Novotný

Informace:

Příjezd: ve čtvrtek odpoledne, nejpozději do 19:00 (večeře 19:15, program od 20:00)

Ukončení: v neděli obědem kolem 13:00

Strava: je zajištěna celodenní, v dostatečném množství. Je možné požádat o bezmasou či bezlepkovou dietu. Je nutno uvést v přihlášce.  

Ubytování: ve 2 – 6 lůžkových pokojích. K dispozici je koupelna se sprchou a WC na patře. Pro zájemce možnost komfortních pokojů se samostatnou koupelnou a WC (příplatek 175,- Kč za osobu a den). Nutno uvést v přihlášce.

Poplatek:

Plná cena

2 310 Kč

pokrývá náklady na ubytování, stravu i program

Dotovaná cena

1 650 Kč

pro ty, kterým rodinný rozpočet neumožňuje úhradu plné ceny

Sponzorská cena

3 000 Kč

pro ty, které mohou podpořit účastníky s dotovanou cenou

Děti ve věku 10-18 let platí o 60,- Kč méně

Děti do 10 let platí o 330,- Kč méně

Poznámka: od 1. 1. 2020 byly zvýšené ceny za služby na Domě setkání, z toho důvodu jsme museli upravit i cenu za tuto akci. Děkujeme za pochopení.

Poplatek zaplaťte po potvrzení přijetí vaši přihlášky.
Uhraďte prosím jednu z variant, podle vašich finančních možností. V případě potřeby je možné domluvit slevu i z dotované ceny. Uděláme vše pro to, aby výše účastnického poplatku nebyla důvodem vaší neúčasti.

Uvítáme případné dary na podporu programů Domu setkání.

Platba převodem na účet: 2000465448/2010 , VS= datum nar. jako RRMMDD, KS=558, SS=526

Přihláška: Krakonoš 2

Případné dotazy: ivana.zivnustkova@seznam.cz

zatížení serveru