YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2019

Archiv 62 akcí

Chlapi z Brna ve Slatině

kopírovat odkazdatum akce 4.11.2019 autor Zdeněk Michalec, 29.10.2019

Místem tohoto setkání brněnských chlapů byla přístavba kostela Povýšení sv. Kříže v Brně-Slatině (zde).

Záznam přednášky si můžete poslechnout zde.

Čas setkání: 19:15 hod.

Téma: „Zakázaný Bůh“ - debata s knězem a dokumentaristou Janem Hanákem
Název tématu je současně názvem třináctidílného dokumentárního projektu z totalitního období, který Jan Hanák připravuje pro Českou televizi. Na našem setkání byla řeč jak o totalitě, tak i o současnosti. Neměla to být nějaká dlouhá přednáška, ale spíš debata :-)

O Janu Hanákovi se více můžete dozvědět zde a také tady - ale asi nejvíce naleznete na jeho vlastních stránkách www.hoha.cz.

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Slatina
Zdeněk
Petr
Petr
Christian
Vladimír
Mirek
Martin
Jiří
Pavel
Ondra
Jirka
Jiří
Ivo
Zdeněk
Marek
Tomáš
Roberto
Jakub
Petr
Pavel
Ivan
Jiří
Jenda
Jirka
Pavel
Karel
Petr
Pavel
Jan
Jiří
Ondřej
Zdenál
Ladislav
Pavel
Maroš
Marek

zatížení serveru