YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2019

Archiv 62 akcí

Dělená setkání pro (i mimo)brněnské chlapy

kopírovat odkazdatum akce 17.6.2019 autor Martin Šmídek, 11.6.2019

Tentokrát se můžeme v malých skupinkách vrátit k tématu minulého setkání na Lesné (Důstojnost v rozdílnosti) nebo se s kamarády poohlédnut za uplynulým rokem, poděkovat za všechno dobré, co přinesl a podělit se o to těžké, co musíme nést.

Skupinky se sejdou na následujících čtyřech místech:

  • v Líšni u Libora MacákaHubrova 5, 1+7 bez bubnů
    • Auto: Parkujte na jednom z parkovišť ve svahu - u začátku ulic.
    • MHD: nejlépe linka č.8, zastávka Masarova, popř. bus č. 55 zastávka Bartákova.
    • Kvůli dětem - nezvoňte prosím na zvonek, prozvoňte 608 556 980, v případě bloudění samozřejmě volejte.
  • v Bystrci organizuje setkání Jirka Zelinka v Arše (viz zde). Počet účastníků 10, bubny s sebou
    • do Adamova (a ne do Babic) zve Jirka Hromek takto: Možná bychom mohli zkusit, sednout si k ohni u našeho hřiště na pétanque. Máme tam připraveno spousta dřeva na spálení a vody na hašení z řeky Svitavy je taky dost. Občerstvení s buřty na opékání bych zajistil. Pokud má někdo rád své buřty, může si je přinést. V případě deště to jistí náš byt na Neumannové 6, v Adamově.  Hřiště je hned u řeky Svitavy, vedle plynové kotelny naproti vlakovém nádraží - první zastávka od Brna. Večer se tam snadno parkuje a oheň zapálím kolem sedmé, tak trefíte ze silnice po vůni. Upozorňuji na zavřenou silnici od Útěchova asi na tři měsíce! 

    Přihlašovací tabulka

    Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

    AdamovBystrcLíšeň
    LiborJirkaLibor
    JirkaZdeněkZdeněk
    VojtaIvanPavel
    KarelPetrMartin
    PavelPavel
    VáclavVladimír
    JiříTomáš

    zatížení serveru