YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2019

Archiv 62 akcí

Beseda o EU s Petrem Blížkovským

kopírovat odkazdatum akce 23.4.2019 autor Zdeněk Michalec, 15.4.2019

Blíží se termín voleb do Evropského parlamentu a tak jsme svědky stále častějších bouřlivých diskusí lidí, kteří o fungování EU ví velmi málo. Proto jsme na toto setkání brněnských chlapů pozvali Petra Blížkovského, který patří mezi nejvýše postavené Čechy v evropských institucích, konkrétně v Radě EU, kde je od roku 2016 ředitelem pro zemědělskou a sociální politiku. V Radě EU však působí už od roku 2004, kdy se ujal funkce ředitele pro ekonomickou a regionální politiku. Na této pozici zabezpečoval také sekretariát Euroskupiny sdružující ministry financí eurozóny, a to i ve vypjatém období krize eurozóny. Od roku 2012 do 2016 pak působil jako ředitel pro zemědělství.

Petr pochází z Brna a někteří z nás se s ním znají už mnoho let. Máme příležitost se od něho dozvědět spoustu zajímavostí o fungování aparátu EU, za co všechno může nebo naopak nemůže ten „zlý Brusel“, jaké on osobně vidí přínosy a naopak nedostatky našeho členství v EU apod. Nepůjde o nějakou suchopárnou přednášku, ale o živé svědectví člověka s mnohaletými zkušenostmi, který určitě rád odpoví na naše dotazy.

Místo setkání: Duchovní centrum P. Martina Středy Brno-Lesná, Nezvalova 13 ( mapa ).

Termín: Úterý 23.4.2019 v 19:00 hod.

Kdo je zván: Kromě brněnských chlapů i kamarádi z mimobrněnských skupin. Sice jde o chlapské setkání, ale tentokrát jsou srdečně zvány i naše manželky!!

Parkování: V blízkosti centra je večer nedostatek parkovacích míst. Využijte proto parkoviště u nákupních center Lidl a Billa při ulici Okružní.

Bubny: Pokud možno si je přineste.

Přihlašování: Zájemce o účast na tomto setkání prosíme, aby se zapsali do tabulky níže. Pomůže nám to při organizaci akce.

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Lesná
Zdeněk
Ivan
Luboš
Laďa
Jirka
Zdenál
Mirek
Jirka
Petr
Standa
Jiří
Pavel
Pavel
Tomáš
Martin
Jirka
Franta
Igor
Jiří
Martin,
Jirka
Pavel
Karel
Pavel
Jirka
Jarda
Vladimír
Petr
Petr
Petr
Mirek
Milan
Miluška
Pavel

zatížení serveru