YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2019

Archiv 62 akcí

Chlapi z Brna ve Slatině

kopírovat odkazdatum akce 28.1.2019 autor Zdeněk Michalec, 23.1.2019

V pondělí 28. ledna bude místem pravidelného setkání brněnských chlapů přístavba kostela Povýšení sv. Kříže v Brně-Slatině ( zde ). Začínáme jako obvykle v 19:15 hod.

Na programu, který připravuje Pavel Bajer, bude společné povídání a sdílení o pravidlech v našem životě.

„Pravidla nás provázejí celý život. Která pravidla jsou stále funkční a která potřebujeme změnit? Zkusíme udělat inventuru (rodinných) pravidel a pokud bude potřeba, proměnit naše svazující pravidla ve vodítka. Rovněž se dotkneme toho, jak vnímáme svět, jaký postoj máme ke změně, jak chápeme svobodu a jakým způsobem komunikujeme. Všechny tyto oblasti ovlivňují naše (rodinná) pravidla.“

Pozor - Z organizačních důvodů je nutné předem se přihlásit v tabulce níže !!!

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Slatina
Zdeněk
Pavel
Petr
Michal
Pavel
Ivan
Jirka
Pavel
Libor
Petr
Pepa
Christian
Jakub
Zdenál
Jiří
Marek
Zdeněk
Honza
Tomáš
Laďa
Jiří
Vladimír
Rob
Roberto
Karel

zatížení serveru