YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Kalendáře akcí

2019

Archiv 62 akcí

Dělená setkání brněnských chlapů

kopírovat odkazdatum akce 14.1.2019 autor Jirka Buček, 8.1.2019

Přelom roku je vždy skvělou příležitostí ohlédnout se za tím, co jsme prožili, co nás v uplynulém období potěšilo, naplnilo pokojem nebo naopak zranilo, v čem jsme selhali, apod. Současně bychom se mohli podělit o to, s čím vstupujeme do roku následujícího, jaká máme očekávání, čeho se obáváme, na co se těšíme …

Tentokrát se role hostitelů ujali

  • Jirka Zelinka, Bystrc - Teyschlova 14 (bez bubnů) - od 19:30
  • Pavel Koláčný, Židenice - Jílkova 68, bubny s sebou, parkovat se dá před garáží (1 auto) a dále na ulici Jílkova nebo na kolmé ulici Dulánek.
  • Jirka Motáček, Slatina - bez bubnů
  • Pavel Wawracz, Ochoz u  Brna 422, 10-12 chlapů, s bubny, auta nechat na parkovišti  u Obecního úřadu. Pěšky prosím dojít na: Ochoz

Přihlašovací tabulka

Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

BystrcOchozSlatinaŽidenice
JirkaPavelJirkaPavel
MartinOndraLiborPetr
IvanLiborJirkaJiří
ZdeněkJirkaZdeněkRoberto
StanislavJirkaPřemekPetr
PetrJakubVladimír
Laďa
Pavel
Petr

zatížení serveru