YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Chlapi z Brna na Lesné

kopírovat odkazdatum akce 28.5.2018 autor Zdeněk Michalec, 25.5.2018

Místem dalšího pravidelného setkání brněnských chlapů bude duchovní centrum na Lesné, Nezvalova 13 ( mapa ).

Jako obvykle na tomto místě začínáme až v 19:30 hod.!

Ve dnech 24.-27.5. se řada z nás účastní chlapského setkání s Láďou Heryánem v Křižanově s programem Ježíšova blahoslavenství. Je to velmi silné téma, které bychom rádi nechali doznít i na Lesné.

V případě zájmu o účast se prosím přihlaste v tabulce níže!!!

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Lesná
Zdeněk
LiBoR
Pavel
Martin
Jiří
Ivan
Aleš
Pavel
Jiří
Ondra
Petr
Franta
Jirka
Maroš
Jarda
Roberto
Mirek

zatížení serveru