YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Dělená setkání v Brně (a okolí?)

kopírovat odkazdatum akce 5.2.2018 autor Martin Šmídek, 30.1.2018

Kamrádi,

je dobré se modlit, sdílet své radosti i starosti, vnímat, že patříme nejen do rodiny ale také do Velkého příběhu. Budeme k tomu zase mít příležitost v menších skupinkách, kde nebudeme jen posluchači.

Jako téma se přirozeně nabízí něco z toho, co jsme probírali na minulém setkání: naše ovlivnění přednáškami a knížkami Richarda Rohra. Bylo by dobré abychom byli na jeho poslední cestu do naší země připraveni. Ani ne tak kvůli němu, ale kvůli nám - stále nám má co říci. 

Určitě se nás dotkly také volby a zjitřená nálada ve společnosti, která se v nečekané síle přelila i do naší maillové konference. Spíše než diskusí o výsledku voleb bychom se ale mohli inspirovat Orkovou myšlenkou na DVTV. Poslechněte si ji - zvuk má asi 2 minuty - dozvuk je delší ... Co tomu říkáte? Má pravdu nebo ne? A jestli ano, co s tím uděláme?

Prostor ve svých domácnostech nám nabídli

  • v Bystrci Jirka Zelinka - Teyschlova 14 (bez bubnů)
  • ve Starém Lískovci Pavel Bajer - U Pošty 10, rohový panelák pod Osovou naproti Alberta. Bydlíme v přízemí, Zaparkovat můžete v Albertovi, bránu na noc nezamykají. Bez bubnů.
  • v Adamově u Jirky Hromka spojenou s bubnováním u Ptačí studánky - popis najdeš tady

 

Přihlašovací tabulka

Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

AdamovBystrcLískovec
JirkaJirkaPavel
OndraZdeněkMichal
MartinFranta
IvanPavel
Roberto
Václav

zatížení serveru