YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Tradiční letní Senorady nejen pro Brňáky

kopírovat odkazdatum akce 18.- 20.8.2017 autor Zdenál Loučka, 29.5.2017

Termíny uklízení skautských taborů se konečně vyjasnily a tak je znám termín, kdy se můžeme opět setkat u Loučků v Senoradech č.p. 41. 

Letos to bude od pátku 18. srpna 2017 a jako vždy bude možnost přespat do soboty (ve vlastních spacácích). Místo je v naší skupině snad již dostatečně známé, takže není třeba moc představovat, setkání se koná za každého počasí.

Sebou vezměte spacák a něco na spaní (prvních cca 30 přihlášených má k dispozici postel bez povlečení a peřin), ostatním se budou hodit i karimatky  ; -) , dále přibalte buben, dýmky (jen kdo má, není to podmínkou), případně hry.

V sobotu dopoledne bude tradiční programová příprava našeho dalšího roku. A pak třeba společný výlet.

Zkuste se domluvit na dopravě a minimalizovat počet automobilů a včas se přihlaste prostřednictvím tabulky ... 

Do té doby můžete vzpomínat, jaké top bylo vloni.

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Senorady
Zdenál
Martin
Zdeněk
Zdeněk
Roberto
Jura
Pavel
Ivan
(Jiří
Petr
Ivo
Jirka
Michal
Jiří

zatížení serveru