YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Chlapi (nejen) z Brna - dělené setkání

kopírovat odkazdatum akce 15.5.2017 autor Zdeněk Michalec, 12.4.2017

Po čase se opět sejdeme v několika malých skupinkách.

Na programu bude jako obvykle sdílení a modlitba. Nabízí se také ohlédnutí za tématem minulého setkání (Mojžíš). Prezentaci včetně otázek k zamyšlení najdete tady.

Jako hostitelé se zatím nabidli

  • Martin Kolář na Lesné, bez bubnů
  • Zdeněk Řehák v Líšni, bez bubnů
  • Franta Švestka ve Střelicích, s bubny,
    Adresa je: V Uličce 840/2A, Střelice. Je to dům s bílou fasádou, asi 65m od začátku ulice, dejte prosím pozor na 2A. Parkovat se dá podélně vpravo (5+2+2+2auta). Přijet jde i vlakem 18:54 z Brna hl. n. (zpět Vás někdo odveze autem). Tel. 736 176 138 
  • Ondra Zahradníček v Bílovicích nad Svitavou, Vodárenská 700, 1 + 5, bez bubnů, prosím začátek až 19.30. Viz mapka - klikni pro zvětšení.

Přihlašovací tabulka

Na tomto setkání se sejdeme v jednom čase na níže uvedených místech. Pokud se chceš zúčastnit, klikni na + za názvem skupiny (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli SMS na 603150565 se svým jménem a názvem skupiny (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud se chceš přeřadit do jiné skupiny, napiš svoje jméno do ní (z té původní se vyjme samo).

BíloviceLesnáStřelice
OndraMartinFranta
PavelstandaZdeněk
JirkaJiříMichal
JiříRobertoJiří
JirkaPetrPetr
LiborJardaPetr
ZdenekJirka
Václav

zatížení serveru