YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Chlapi z Brna na Lesné

kopírovat odkazdatum akce 6.3.2017 autor Zdeněk Michalec, 1.3.2017

K pravidelnému pondělnímu setkání jsme tentokrát zváni na Lesnou, do duchovního centra na ulici Nezvalova 13 ( mapa ). Jako obvykle na tomto místě začínáme až v 19:30 hod.!

Program pro nás připravuje Mirek Benešovský. Představí nám knihu Mžik (autor  Malcolm Gladwell), která popisuje události v našem životě, kdy jsme schopni se rychle rozhodnout, aniž bychom danou situaci nějak složitě zkoumali. Pojednává o mechanizmu adaptivního nevědomí, který nám v takových situacích pomáhá.

Kniha je plná příkladů, z amerických reálií, kdy nám nevědomí může pomoci, ale také nás může zradit a přivést na scestí. Přednáška bude doplněna i některými příklady ze zkušeností a života přednášejícího hlavně proto, aby se mohli všichni účastníci zapojit s vlastními zkušenostmi a postřehy.

Jen pro připomenutí: na setkání v Bystrci dne 12.12.2016 jsme diskutovali nad knihou Bod zlomu stejného autora pod laskavým vedením Martina Šmídka.

zatížení serveru