YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 51 akcí

Chlapi z Brna na Lesné

kopírovat odkazdatum akce 23.1.2017 autor Zdeněk Michalec, 16.1.2017

K dalšímu pravidelnému setkání nás tentokrát zvou kamarádi z Lesné, a to do jejich duchovního centra na ulici Nezvalova 13 ( mapa ).

Kvůli zkoušce místního sboru začínáme až v 19:30 hod.!

Naším milým hostem bude po delší době opět prof. Vladimír Smékal. Bude mluvit o hledání vlastní identity a cestě ke zralosti. Je to zkušený odborník a především moudrý starý muž. Máme šanci vyslechnout mnoho zajímavých myšlenek.

Přednášku si můžete připomenout nahrávkou, stejně jako následnou diskusi. (Omluvte prosím špatnou kvalitu záznamu. Příště už nebudu pokládat diktafon vedle větráku notebooku. Z. Michalec).

Na tomto místě najdete prezentace (integrita, zralost osobnosti)

zatížení serveru