YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

Pondělní setkání trochu jinak

kopírovat odkazdatum akce 31.10.2016 autor Martin Šmídek, 25.10.2016

Srdečně tě zveme na pravidelné pondělní setkání - tentokrát určené především pro iniciované muže z Brna a blízkého okolí. 

Sejdeme se v přístavbě kostela Povýšení sv. Kříže v Brně-Slatině (mapka je zdev19:15 v poslední říjnové pondělí.

Počítáme s tím, že řada z vás, kteří jste dostali pozvánku, na "brněnském" setkání ještě nebyla. Přečtěte si proto prosím pár informací a věnujte pozornost jedné prosbě. 

 Informace 

V Brně se už 15 let scházíme každé druhé pondělí (mimo prázdniny). Dvě po sobě jdoucí setkání jsou celobrněnská s účastí 20-30 chlapů, střídavě ve Slatině, v Bystrci a na Lesné. Třetí setkání bývá po bytech v malých skupinkách do 10 účastníků. Je tam větší prostor ke vzájemnému sdílení a modlitbě. Upoutávky na tato setkání se objevují vždy pár dní předem na tomto webu v záložce „chlapi“. 

Upozornění posíláme také do naší mailové konference Chlapi-Brno. (Tato konference není zaplevelena velkým množstvím příspěvků, pokud byste do ní chtěli patřit, nemusíte se obávat množství zpráv.) V případě zájmu o účast v konferenci napište Zdeňkovi na kontaktní mail chlapi@familia.cz. Na tuto adresu se můžete obracet i s jinými (relevantními) přáními.

Na začátku setkání bývá k dispozici skromné pohoštění (řada z nás přichází vyhladovělá přímo z práce). Asi tě nepřekvapí, že potom nějakou dobu bubnujeme - takže si vezmi buben. Po modlitbě bude prostor pro vlastní téma večera. Abychom se na ně naladili, promítneme si Arnoštův film z Nesměře

A potom přijde to hlavní - naše zkušenost se změnou, kterou nám do života iniciace přinesla. Nenechej se odradit případným pocitem "žádnou" - minimálně je zde tato pozvánka a množství nových kamarádů :-) 

Prosba

Apropos to množství - rozeslali jsme kolem 120 pozvánek. Aby "slatinští" chlapi mohli připravit výše zmíněné občerstvení, bylo by dobře vědět kolik nás bude. Přihlas se prosím do do tabulky pod tímto textem a napiš tam své jméno a příjmení - heslo jsi dostal mailem (nepřihlášení uvidí jen křestní jména). 

Těším se na společný večer 

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Slatina
Zdeněk
Martin
Zdeněk
Ivan
Jirka
Pavel
Ondřej
Martin
Marián
Petr
Vladimír
Petr
Petr
Libor
Pavel
Petr
Ivan
Pavel
Jirka
Daniel
Honza
Pavel
Ivo
Petr
Jan
Jarek
Petr
Jiří
Jiří
Roberto
Jirka
Libor

zatížení serveru