YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

WORK CAMP - Brigáda Albeřice

kopírovat odkazdatum akce 21.- 27.8.2016 autor Miloš Vyleťal, 14.6.2016

Drazí přátelé MS a Domu setkání, 


i letos vás srdečně zveme na letní brigádu v Albeřicích, která je vhodná, jak pro jednotlivce, tak i celé rodiny. Akce je sice spojena s trochou potu, mozoly a dřinou - ale taky se zábavou, společenstvím přátel a pocitem dobře využitého času. 

Pokud můžete, přijeďte aspoň na pár dnů pomoct a případně spojit tento čas s rekreací. Brigáda bude ve dnech 21.-27.srpna, ale předpokládáme, podobně jako loni, že se někteří účastníci vystřídají podle toho, komu se to jak hodí na kratší či delší dobu. Někdo přijede dříve, někdo později. Strava a ubytování je zajištěno. Do práce se mohou zapojit i starší děti a mládež. 

Kdo chce může přijet dříve, nebo odjet později a udělat si výlet, nebo jinak využít volný čas pro rekreaci.

Potřebujeme udělat řadu stavebních prací (okna do bývalého skladu topných olejů, dokončení omítek, oprava komínu, opravy omítek v domě ad.), čekají nás po delší době také  rozsáhlejší malířské a natěračské práce, úprava dolního parkoviště a jako každý rok běžná údržba všeho co se za rok stačí pokazit  nebo ušpinit - opravy židlí, nábytku, mytí oken, velký úklid a třeba i něco dalšího - to závisí od toho, kolik se nás sejde :-) .

Pokud můžete přispět finančně na nákup materiálu a stravy pro brigádníky, posílejte dary na účet: 2000465448/2010 , VS uveďte své rč a SS: 22 . Rádi vám vystavíme také potvrzení o daru, které můžete použít k odpočtu ze základu pro výpočet daní.

Všem dárcům a pomocníkům předem moc děkujeme a těšíme se na setkání s vámi na Domě setkání v Albeřicích.  

S přáním Božího požehnání do další dnů  

Miloš a Gita Vyleťalovi & YMCA Setkání .

Přihlášky a informace :

ymca@setkani.org    ;       731 625 615  

*** Formulář přihlášky zkopírujte do mailu,*** 
pak vyplňte a odešlete dle informací výše

Závazná přihláška

Workcamp - Brigáda

Dům setkání, Albeřice, 21.-27.8.2016

Příjmení, jména a dat.narození:

rodiče:

děti:

 

Adresa:   

telef.:  

e-mail:

Poznámky: (uveďte pokud chcete odvoz od nádraží, dietu apod...)

Vyplněním této přihlášky dávám výslovný souhlas s použitím uvedených osobních údajů pro potřeby a zajištění organizace akcí YMCA Setkání v souladu s příslušným zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění  a souhlasím s uvedením mých kontaktních údajů vadresáři účastníků akce, který obdrží její účastníci. Současně souhlasím s tím, že pořadatel je oprávněn dokumentovat průběh akce – pořizovat foto, audio, video záznamy a tyto materiály použít pro účely další propagace své činnosti

zatížení serveru