YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

Chlapi z Brna v Žabovřeskách

kopírovat odkazdatum akce 4.5.2015 autor Zdeněk Michalec, 2.4.2015
Audio záznam Liborovy přednášky si můžete stáhnout

Hostem našeho pravidelného pondělního setkání tentokrát bude P. Mgr. Libor Všetula, SDB, který působí v salesiánském středisku v Žabovřeskách.

Můžeme se těšit na jeho povídání o světě internetu a sociálních sítí spojené s praktickými ukázkami a následnou diskusí. Budeme si povídat o tom, jak se v tom virtuálním světě pokud možno bezpečně pohybovat (a jak v tom pomáhat našim dětem), jaké se nám otevírají nové možnosti pro šíření radostné zvěsti a v neposlední řadě i o tom, jak se orientovat v záplavě informací, které se na nás ze všech stran hrnou.

Sejdeme se v obvyklých 19:15 hod.

Naším hostitelem bude tentokrát  Honza Ohřál, který nabídl prostory u nich ve firmě. Následuje jeho popis cesty:

Příjezd autem nebo MHD šalinou č. 1 do zastávky Stránského - viz http://www.mapy.cz/s/htC7 )

Je to na adrese Stránského 39 naproti obchodu BILLA, z čelního pohledu (zády k BILLE) je to ta levá budova (ta pravá je modlitebna Mormonů - tam nechoďte, i když mají na vývěsce před domem jméno Ježíše Krista)

Parkoviště je před budovou (i když je tam zákaz vjezdu, pro naše návštěvníky to neplatí). Pokud tam nebude místo, tak kdekoliv před BILLOU.

Vstup večer je bočním vchodem z ulice Junácká - jít podél budovy a kde se budova zalomí, tam je za rohem vchod - označen přesně na plánku.
Pokud bude zavřeno, tak zaklepat na okno školicí místnosti - to je v přízemí do ulice Junácká, tam by nás mělo být z ulice vidět. 
Honza Ohřál 

Z technických důvodů potřebujeme předem znát aspoň přibližný počet účastníků. Zapisujte se proto prosím do níže připojené tabulky.

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Žabovřesky
Martin
Zdeněk
Honza
Petr
petr
Standa
Martin
Martin
Přemek
Pavel
Václav
Martin
Zdeněk
Petr
Jan
Pavel
Jarda
Ivan
Michal
Pavel
Jiří
Filip

zatížení serveru