YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 54 akcí

Chlapi z Brna na Lesné

kopírovat odkazdatum akce 23.3.2015 autor senior č.3, 17.3.2015

Hostiteli celobrněnského chlapského setkání byli tentokrát kamarádi z Lesné.

Na programu byla přednáška
Mgr. Matěje Papouška 

"Poslední tóny Evropského koncertu" 

věnovaná příčinám vzniku
I. světové války. 

Matěj nás provedl dějinami Vídeňským kongresem počínaje a vypuknutím Velké války konče. Ve světle souvislostí nedávných dějin se zřetelně objevovaly současné tendence Evropy oživit neblahá dědictví.

Naštěstí večer nebyl naplněný jen smutkem z minulosti a obavou z budoucnosti. O duchovní rozměr večera, totiž prožitku radosti z přítomnosti, se zasloužila trojice seniorů. První z nich (tchán přednášejícího) zapomněl vybavení na promítnutí presentace k přednášce. Naštěstí měl náhradní notebook senior č. 2, který však zase doma nechal napájecí zdroj k nahrávacímu přístroji. Situaci nakonec vyřešil senior č. 3 zajištěním dálkového nahrání přednášky technikou Proglasu. Odměnou mu za to byl od seniora č. 2 klobouk, který si v jeho autě zapoměl při návratu z předešlé akce.

Takže jen pozoruhodnou souhrou okolností si můžete jak poslechnout přednášku, tak prohlédnout presentaci. Děkujeme za to Matějovi a kamarádům z Proglasu :-)

zatížení serveru