YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 72 akcí

Tradiční letní setkání v Senoradech

kopírovat odkazdatum akce 9.- 10.8.2013 autor Martin Šmídek, 24.7.2013

Zdenál Loučka nás zve na tradiční letní senoradské setkání!  Tam co jsme byli loni - tedy někteří byli a jiní slyšeli a litovali, že nebyli. Takže, nepromeškejte pozvání letošní :-) 

Vloni jsme slavili Robertovy kulatiny, věřím, že i letos se důstojná záminka najde! Můžete se podívat na loňskou pozvánku ( Senorady 2012 ) - najdete tam také mapky a několik fotek, dokumentujících pohodovou letní atmosféru.

Setkání s bubnováním (lze přibrat i jiné libozvučné nástroje), letos proběhne v SENORADECH č.p.41 z pátku na sobotu 9.-10.srpna 2013. V sobotu možný výlet na Hadcovou step nebo přehradu, rozhlednu Babylon, údolí Oslavy nebo všechno dle dohody.

Věnujte, prosím, větší pozornost dalším instrukcím ze Zdenálového pera:

Místo: č.p 41 je umístěna na dveřích starého selského stavení s dostatkem místa pro ležení i sezení, chráněné před povětrnostními vlivy (takže za každého počasí)

Je potřeba se včas  PŘIHLÁSIT v přiložené tabulce nebo aspoň telefonem, mailem...(ubytování,strava)

Synchronizujte DOPRAVU a minimalizujte počet aut

Přibalit SPACÁK, popřípadě karimatku. Pro prvních třicet přihlášených jsou k disposici postele (bez peřin a polštářů), ostatní jak si ustelou...

Příjezd v pátek od 15.00 do NĚKDY. Oficiální zahájení v podvečer ???

Odjezd AŽ SE VYSPÍŠ, lze prodloužit i do neděle.

Konakty : Zdenál  602 582 616

Cesta : dálnice na Prahu (nebo po staré kolem Velké ceny) na Rosice, těsně před Rosicemi doleva na Tetčice-Neslovice, za Neslovicemi doprava Padochov-Oslavany, v Oslavanech doleva (směr Mohelno) Nová Ves-Senorady (z Králova Pole na místo 40 km).

autor Zdeněk Loučka, 18.8.2013

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
SENORADY
Zdenál
Zdeněk
František
Pavel
Petr
Ivo
Ivan
Roberto
Zdeněk
Marian
Richard
s

zatížení serveru