YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 72 akcí

Chlapi z Brna v bystrcké Arše

kopírovat odkazdatum akce 6.5.2013 autor Zdeněk Michalec, 27.4.2013
Místem dalšího pondělního setkání brněnských chlapů bude duchovní centrum Archa v Bystrci.
Můžeme se těšit na zajímavého hosta, kterého pozval Jirka Brauner. 
Bude jím Juraj Jordán Dovala, muzikant, spisovatel, kněz Církve československé husitské, otec 4 dětí ( více o něm viz www.dovala.cz ). 
Své povídání nazval "Chrám uprostřed tržiště – jak žít spiritualitu v každodenním životě".
Protože Juraj odjíždí ještě v pondělí večer domů do Hodonína, musíme skončit trochu dříve. Bubnování tedy začne už v 19:30. Přijďte proto opravdu včas (nejpozději v 19:10 hod.), abyste stihli úvodní občerstvení. 
Cesta od konečné tramvaje č. 1 a 3 v Bystrci do Archy: 
Od smyčky tramvaje se vydáte mírně doleva dolů přes parkoviště, přejdete silnici a mezi nízkými objekty zamíříte na volné prostranství mezi paneláky. Chodník uprostřed pláně vede přímo k Arše - viz přiložený obrázek.

zatížení serveru