YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 75 akcí

Národní týden manželství (NTM) 2012

kopírovat odkazdatum akce 13.- 19.2.2012 autor Miloš Vyleťal, 26.1.2012

PODPORUJEME LETOŠNÍ NÁRODNÍ TÝDEN MANŽELSTVÍ!

Letos v týdnu od 13. do 19. února se uskuteční už 6. Národní týden manželství, který chce v čase kolem svátku sv. Valentýna více zaměřit pozornost lidí na potřebu a smysluplnost stálých vztahů v manželství. A je třeba říct, že se mu to díky nasazení organizátorů z roka na rok více daří.Tuto akci v současnosti už podporují stovky organizací, neformálních skupin i osobností veřejného života. YMCA Setkání je jedním z oficiálních partnerů Národního týdne manželství (NTM). 

Tématické zaměření NTM 2012 je: 

Rozumíme si? Cesty k lepší komunikaci v manželství. 

V manželství se komunikace spíše bere jako něco samozřejmého, což zjevně není pravda. Většina rozváděných manželství totiž udává jako hlavní důvod rozdílnost názorů a povah. KOMUNIKACE vedoucí k porozumění je právě způsob, jak rozdílnost názorů a povah může být nejen překonána, ale jak se může stát silnou stránkou manželského páru...

V tomto týdnu se i letos uskuteční stovky větších nebo menších akcí na podporu myšlenky NTM. Budou to různé přednášky, besedy, happeningy, výstavy, tisková prohlášení a besedy, promítání filmů, ad. které se uskuteční na místní i celorepublikové úrovni.

Přátelé MS, připojte se i letos k tomuto hnutí na podporu manželského a rodinného života, každý podle svých možností. Nejlépe společně s přáteli či známými, se kterými sdílíte tyto hodnoty ať už prostřednictvím Manželských setkání, YMCA, farnosti, neformálního společenství či jiné organizace jako jsou Centra pro rodiny apod. Různé nápady a inspiraci najdete také na webových stránkách NTM: www.tydenmanzelstvi.cz . Pomoct si můžete i v rámci své skupinky z MS. Budeme rádi, když nám pak o své zkušenosti napíšete. Rádi vaši informaci v Bulletinu zveřejníme. Vždyť takových zpráv je kolem nás stále málo.

Miloš Vyleťal
předseda YMCA Setkání

zatížení serveru