YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 75 akcí

Seminář VPS I.

kopírovat odkazdatum akce 27.- 29.1.2012 autor Ludmila Lněničková, 3.5.2011

AKCE JE URČENA POUZE ZAČÍNAJÍCÍM VPS/PPS, které dostaly pozvánku a přihlášku k vyplnění mailem.

Místo:        Dům setkání, Dolní Albeřice 1, 542 26 Horní Maršov,  telef. správce: 736 537 122

Příjezd:  pátek  do 19.00 hod, (registrace 17.00-19.00 hod) 
Ukončení:  neděle, cca 13.00 hod (obědem)

Ubytování: je zajištěno v  příjemném prostředí našeho Domu setkání. K dispozici jsou kromě pokojů se společným hygienickým zařízením na patře také komfortní pokoje se samostatným sociálním zařízením. Požadavek na ně nutno uvést v přihlášce!

Strava: celodenní, 3x denně. Začíná pátek večeří, končí v neděli obědem. Průběžně občerstvení (káva, čaj, sušenky).  Je možnost objednat si dietu – uveďte v přihlášce.

Děti: podobně jako na jiné víkendové akce MS, není možné děti brát sebou. Výjimku tvoří pouze kojenci. Je však potřebné si zajistit také svého pečovatele a uhradit poplatek za jeho pobyt. Pro pečovatele a dítě není možné zajistit jiný pokoj, proto počítejte s tím, že budou ubytováni s Vámi na pokoji.  Účast dítěte a pečovatele uveďte do přihlášky. Platbu za pečovatele připočítejte k účastnickému poplatku.

Přihlášky a platba:   Přihlášky posílejte co nejdříve, nejpozději však do 6.1.2012, na adresu: gita.vyletalova@email.cz nebo YMCA Setkání, M+G Vyleťalovi, Pivovarská 3, 794 01 Krnov. 
V termínu do 6.1.2012 zaplaťte také účastnický poplatek.  Bližší informace viz přihláška.

Poznámka: Nezapomeňte si vzít sebou také poslední skripta z letního kurzu Manželských setkání, hlavně pak úkolové listy! Připravte se na diskusi k práci s úkolovými listy. Otázky, připomínky, návrhy...apod.

zatížení serveru