YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 86 akcí

Duchovní obnova pro muže - PODŘÍZENOST NEBO PARTNERSTVÍ?

kopírovat odkazdatum akce 30.9.- 2.10.2011 autor Miloš Vyleťal, 30.5.2011

Duchovní obnova pro muže, kteří chtějí naslouchat, aby našli moudrost a sílu být sami sebou. Co v mém jednání a postojích převažuje? Podřízenost a poslušnost nebo partnerství a spolupráce ? Jak tyto postoje ovlivňují mé vztahy a nasazení v rodině, práci, církvi, duchovním životě?...

vedl: P. Jan Rybář, SJ

Dům setkání, Albeřice, 30.9.-2.10.2011 - foto-Dominik_Fiser-web.jpgNa programu byla krátká zamyšlení k vybranému tématu, osobní ztišení v samotě, sdílení v malých skupinkách, možnost svátosti smíření, společná modlitba, mše, ale také možnost vycházky do okolní přírody, bubnování, zpěv, neformální popovídání a cokoliv, co nám společně udělalo radost a občerstvilo naše síly…

Duchovní obnovu vedl otec Jan Rybář, moudrý, skromný a laskavý kněz, jezuita. Stejně jako v předchozích setkáních jsme naslouchali jeho povídání o lásce, naději a víře, a byli jsme nadšeni. Víme, že nám má pořád co říct a skvěle to umí. Příště přijeďte a přesvědčte se i vy.

!V naší knihovničce najdete ukázku z knihy Musíš výš a pár článků od otce Jana Rybáře.

Poslechněte si dvě nahrávky písní, které hrál Bohouš v neděli na klavír: Nebaju se nikavo a hebrejsky zpívaný žalm (kdo pozná jaký?).

autor Karel Cacák, 11.10.2011
zatížení serveru