YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 86 akcí

Seminář VPS II. 2011

kopírovat odkazdatum akce 18.- 20.11.2011 autor Ludmila Lněničková, 1.11.2010

místo konání:   Dům setkání, Dolní Albeřice 1, 42 26 Horní Maršov
telef.: 736 537 122 
příjezd:  18.listopadu do 19.00 hod, (registrace 17.00-19.00 hod)
ukončení:  20.listopadu, 13.00 hod (obědem)

Vše důležité (Pozvánka, Program, Přihláška, Ceny) najdete v naši Googlovské skupině MS-VPS


Milí přátelé,

srdečně Vás zveme na setkání starších VPS-ek.

Víme, jak je těžké sloužit a pomáhat druhým, když tak často potřebujeme ještě pomoc nebo povzbuzení my samotní. Právě proto je toto víkendové setkání určené jenom nám VPS-kám, abychom načerpali novou sílu, radost nebo moudrost, podle toho co potřebujeme a dokážeme si navzájem předat.

Velmi si vážíme vaší práce a služby pro druhé, bez které by Manželská setkání nemohla být a mnoho manželských párů by nikdy nedostalo příležitost ke změně a růstu jako kdysi my. Nelze však jenom dávat, je potřeba si z času na čas také odpočinout a načerpat. Přijeďte a přijměte tento víkend jako příležitost pro vaši osobní obnovu a povzbuzení. Je to také nádherná příležitost k setkání a neformálnímu sdílení s přáteli, ostatními VPS-kami, na které obvykle není dost času.

I tentokrát je pro Vás připravený pestrý a zajímavý program, ve kterém je prostor jak pro společnou modlitbu, ztišení, vzájemné sdílení a výměnu zkušeností, tak i pro nová témata, zopakování některých starých, odpočinek nebo čas jenom pro vás dva.

Hlavním tématem víkendu bude:

Objevování lásky skryté za slovy – o kterém budou přednášet Petr a Milena Jandovi, inspirováni knížkou „Jak beze slov zlepšit své manželství“ (P.Love, S.Stosny). Podělí se s námi o svoji zkušenost s objevováním strachu a studu, které zásadně ovlivňují ženské a mužské jednání ve vztazích. Pokud je rozpoznáme a naučíme se s nimi pracovat, máme velkou šanci své manželství udělat krásným. Petr a Milena nám už toto téma velmi krátce nastínili v létě na setkání VPS – teď nás s ním seznámi podrobněji. Pokud můžete, doporučujeme také přečtení uvedené knížky, jako přípravu na tento víkend. Po přednášce bude prostor se zamyslet a sdílet ve dvojicích i skupince. Následně večer jej prodiskutujeme společně s ostatními, abychom z něj přijali co největší užitek pro sebe i pro páry přicházející na MS.

Více o připravované nabídce najdete na https://groups.google.com/group/MS-VPS/

Nenechte si to všechno ujít a určitě přijeďte.  

Těšíme se na setkání s vámi a přejeme plnost Boží blízkosti ve vašich srdcích i rodinách.                       Miloš a Gita Vyleťalovi

Adventní vzpomínka

autor Martin Šmídek, 5.12.2011
zatížení serveru