YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 87 akcí

Setkání brněnských chlapů u Bučků

kopírovat odkazdatum akce 4.5.2009 autor Jiří Buček, 29.4.2009

Další pravidelné setkání bude u Bučků. Popis cesty a mapku najdete na http://www.setkani.org/index.php?id=273&case=632#act.

Téma tohoto pondělního večera zní:   "Kde vzít čas na své děti?"

Povykládáme si něco o programu YMCA Adventure Guides, který byl představen v rámci semináře o programech pro rodiče s dětmi minulou sobotu v Brně (viz http://www.setkani.org/index.php?id=271&case=778#act).

Dále se zkusíme zamyslet nad tím, jak se nám daří / nedaří prožívat čas se svými dětmi, co a jak můžeme v tomto směru vylepšit, jak skloubit naši práci a povinnosti s potřebou být s dětmi, atd. Jako vodítko by nám mohlo sloužit několik následujících otázek:

  •  Kolik průměrně za den trávím času se svými dětmi (s každým dítětem zvlášť)?
  • Baví mě být se svými dětmi?
  • Jsem spokojený s tím, jak moje děti tráví svůj mimoškolní čas?
  • Kdybych nabídl svému dítěti být 1 hodinou se mnou nebo u počítače / televize, co by si vybralo?
  • Organizuji si svůj volný čas podobně jako pracovní jednání a schůzky?
  • atd.

 

Abychom se dostali lépe „do tématu“ J , mohou zájemci přijít již v 18:30 hod. (zahrajeme si kroket, petanque, ping-pong), vlastní setkání potom začne tradičně v 19:30 hod.

zatížení serveru