YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 87 akcí

Cesta k dospělosti vztahů v rodině

kopírovat odkazdatum akce 21.- 24.5.2009 autor , 23.7.2008

**************************************************************

K 23/4/2009 je ještě pár volných míst. Je ale nutné se přihlásit obratem!!!

**************************************************************

Přihlášku si můžete stáhnout zde.
Vážení přátelé,
tento rok se nese ve znamení dvaceti let života Manželských setkání v České a Slovenské republice. Těch 20 let je jistě významná a jedinečná událost. Za každým z Vás je kus poctivé práce jak na vašich partnerských, tak rodinných vztazích. Jistě je to důvod k radosti a oslavám. Mnozí si pamatují první „manželácké“ krůčky, jiní MS znají z bohaté nabídky dalších aktivit týkajících se prohlubování partnerských vztahů, z akcí pro manželky, z víkendů pro otce se syny, a z mnoha dalších. Součástí postupného rozšiřování aktivit Manželských setkání na našem území se stalo i formování mužské spirituality v rámci chlapských iniciativ a celostátních setkání chlapů v Křižanově a v Nesměři.

Poslední celostátní setkání chlapů v Křižanově, zabývající se  dospělým otcovstvím, se setkalo s velikým ohlasem a potřebou mužů pracovat na tématu dospělých vztahů v rodině společně se svými manželkami. Podařilo se skloubit vzácný čas našich špičkových rodinných terapeutů s časem určeným pro celostátní setkávání chlapů a s radostí Vám proto můžeme nabídnout zcela mimořádnou akci (jak svým tématem, tak svým rozsahem), kterou bychom rádi přispěli k obohacení a zintenzivnění Vašeho osobního i vzájemného růstu a k prohloubení rodičovství a zveme Vás na:

mimořádný seminář pro manželské páry
„Cesta k dospělosti vztahů v rodině“

pod vedením PhDr. Ludmily Trapkové (psycholožka a psychoterapeutka zabývající se především narativní rodinnou terapií), MUDr.Vladislava Chvály (vedoucí Střediska komplexní terapie psychosomatických poruch)  - oba mají bohatou a dlouholetou praxi v práci s rodinami a partnerskými vztahy a patří k našim nejpřednějším rodinným terapeutům a P. Petra Glogara (představený Bosých karmelitánů v ČR).

S terapeuty budeme nově procházet svým vlastním ženstvím a mužstvím, také objevovat, jakou část toho druhého nosíme v sobě, s cílem být dospělejším otcem a matkou v psychosociální rovině. Toto téma bude rozvíjet P. Glogar ve spirituální rovině, abychom tak mohli svým synům a dcerám předávat celé bohatství společného života.

Termín  konání semináře:    21.večer – 24. května 2009
Cena:  Maximálně 1.500,- Kč za osobu
Konečná cena bude určena objektem, který bude vybrán dle počtu párů. Pro ty z Vás, pro které je tato částka nedostupná, budou k dispozici finanční dotace. Zároveň  budeme vděční za jakýkoliv příspěvek do těchto dotací.

Vzhledem k tomu, že se jedná o akci nabídnutou všem kurzům MS v ČR a na Slovensku a kapacita vytypovaných objektů je omezená, žádáme Vás o vyplnění závazné přihlášky nejlépe do 31.8. 2008. - Přihlášku si můžete stáhnout zde.
Kontakt:     Hana Pištorová
Email:           hana.pistorova@familia.cz
Tel:           606 745 048
Program je koncipován jako celek a není možné se účastnit jen části.
Na akci není možné brát děti (účast kojenců prosíme konzultujte).
Na seminář Vás srdečně zvou:

Organizátoři kurzů Manželských setkání v České a Slovenské republice:
Josef a Bohunka Horských, Petr a Milena Jandovi, František a Iva Růžičkovi, Jiří a Lenka Tkáčovi, Ján a Anna Vojtekovi, Jan a Iva Zajíčkovi

Za organizátory chlapských setkání: Ludvík Hegrlík, Pavel Hrdina a Zdeněk Michalec

Na setkání s Vámi se těší organizátoři této akce
Ludvík a Zdeňka Hegrlíkovi a Petr Glogar
zatížení serveru