YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 68 akcí

pravidelné setkání nejen brněnských chlapů

kopírovat odkazdatum akce 3.11.2008 autor Zdeněk Loučka, 30.10.2008

Pravidelné setkání

Zvu Tě na pravidelné setkání brněnských chlapů tentokrát rozšířené o hosty. Sraz v pravidelném čase (19.30) na Chaloupkově 8 v Králově Poli. U příležitosti svého prvního vlastního bubnu bude na programu trochu duchovního a pak i tělesného hodokvasu, zredukujte proto prosím automobily na minimum.

Zdenál Loučka

Popis cesty najdete na http://www.setkani.org/index.php?id=271&case=696#act

kopírovat odkazautor Zdeněk Loučka, 7.11.2008

Týden jsem na té půdě poctivě "vyšíval", v pondělí jsem se ani nestihl převléknout a už se sjížděli první hosté. Přes velké obavy, kam se všichni naskládáme, bylo nakonec nachystáno 64 pohodlných míst k sezení (a další židle v záloze). Škoda, že ještě některá zůstala prázdná, řízky i jiné pochutiny jsme do dnes nestihli zkonzumovat (kolik nás skutečně bylo, ani nevím, zatím nemám žádné fotky, z kterých bych to spočítal). Mši sv. za hostitele i za Karla, který ten den slavil 55, sloužil Jindra Kotvrda ještě s dalším celebrantem Jarkem Smékalem. Na závěr bohoslužby bylo uděleno požehnání nejen všem přítomným, ale i všem budoucím obyvatelům, či návštěvníkům tohoto domu. Duchovní část jsme završili chorálem k národnímu patronovi (omlouvám se, mohl jsem nasadit tak o tercii výš) a nemohly samozřejmě chybět bubny. 

Všeobecné  veselí bylo zahájeno přípitkem se zpěvem Živijó (zpěv nějak předběhl rozlévání vína) a Aby nás Pán Bůh miloval. Rozmanitost, množství, ale i hodnota darů mne trochu zaskočila (jenom alkoholu mám asi tak do šedesátky, pak mi zas třeba někdo něco donese). Je to pro mne důležité jubileum, ale nezval jsem Vás pro dary. Chlapi, bylo to nejdůstojnější (i nejpočetnější) završení mých čtyřdenních oslav na poděkování za milostiplných 50 let.

Díky za všechny (nejen) chlapy, které mi Pán poslal do cesty.

ohlasy

autor Zdeněk Loučka, 7.11.2008
zatížení serveru