YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 78 akcí

Brněnští chlapi v Bystrci - Závislosti

kopírovat odkazdatum akce 2.4.2007 autor Zdeněk Michalec, 29.3.2007

Tentokrát se sejdeme ve skautské klubovně v Bystrci (viz http://www.setkani.org/index.php?id=273&case=209#act)

V postní době si možná častěji než jindy uvědomujeme, co všechno nás spoutává a ovlivňuje běh našeho života. Proto bude na programu tohoto setkání povídání o závislostech.

Po krátkém úvodu budeme mít příležitost sdílet se ve skupinkách se svými zkušenostmi s bojem s vlastními závislostmi, ale i s tím, jak se žije s lidmi závislými a co se pro ně dá udělat. Na závěr se společně podělíme o to, k čemu jsme ve skupinkách dospěli.

Zkuste se na toto setkání dopředu připravit. Zamyslete se nad tím, co vás spoutává, s čím marně bojujete a nad čím se vám už podařilo vyhrát. Může jít např. o závislost na alkoholu, nikotinu a dalších drogách, na počítačových hrách, sexu na internetu, herních automatech, na práci, na koníčcích, ale patří sem i závislost duchovní (sekty), závislý vztah k partnerovi apod. Problematika je to široká a na tomto setkání ji zřejmě pouze otevřeme. Bude-li zájem, můžeme v tom v budoucnu pokračovat třeba už s konkrétnějším zaměřením na některou z uvedených oblastí.

zatížení serveru