YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 78 akcí

Možnosti vyžití - zima

kopírovat odkazautor Ivana Źivnůstková a Jiří Horák, 2.4.2020

Máte možnost navštívit skiareály nebo místní sjezdovku u Staré Celnice.

Nejbližší lyžařské vleky a areály:

vlek u Staré Celnice - je 6 min pěšky od domu, 600 m dlouhá sjezdovka, bez čekáni, vhodné pro děti a nenáročné lyžaře. Informace u správce Domu Setkání.

skiareál Žacléř - Prkenný Důl - menší fronty, škola, půjčovna.

skiareál Janské Lázněautem 20 min, můžete využít skibus z Maršova, velké lyžařské středisko, sáňkařská dráha, večerní lyžování, škola, půjčovna, občerstvení.

skiareál Pec pod Sněžkouautem 20 min,můžete využít  skibus z Maršova, večerní lyžování, půjčovna, škola, servis, občerstvení.

skipark Mladé Buky autem 15 min, večerní lyžování, půjčovna, škola, servis, občerstvení.

skiareál Malá Úpaautem 20 min, skibus z Maršova, půjčovna, servis, škola, občerstveni.

skiareál Duncan Svoboda nad Úpou – autem 15 min, skibus z Maršova, vhodné pro děti a nenáročné lyžaře, škola, půjčovna, občerstvení.

Pokud jste vyznavači běžecké bílé stopy, můžete využít upravovanou Krkonošskou magistrálu nedaleko od Domu setkání, informace o běžeckých tratích: běžecké tratě

 

zatížení serveru