YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 78 akcí

Lewis, C.,S.

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 1.1.2007
 

Kosmická trilogie - Ta obludná síla

kopírovat odkazautor Martin Šmídek, 1.1.2007

organizace NIKÉ (Temné síly):

str 91, 113, 247

str 247: (Wither, zástupce ředitele) "Můj drahý mladý příteli, existuje zde zlaté pravidlo, které je zcela jednoduché. Lze se dopustit pouze dvou chyb, které by byly osudné pro toho, kdo se ocitá ve zvláštní situaci, kterou určité aspekty vašeho předchozího chování pro vás bohužel vytvořily.
  • Na jedné straně by byl nedostatek iniciativy nebo podnikání katastrofální.
  • Na druhé straně sebemenší příklan k akci, která by nebyla schválena - cokoliv, co by naznačovalo, že si přisvojujete svobodu v rozhodování, která vám za žádných okolností nepřísluší, by mohlo mít následky, před nimiž bych vás ani já nemohl zachránit.
Pokud se ovšem vystříháte těchto extrémů, není důvodu (řečeno neoficiálně), proč byste nemohl být zcela bezpečný."

Longres (Merlin, Artuš, ...)

str 195


-- str 336
zatížení serveru