YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Setkání v Pavlovské oratoři

kopírovat odkazdatum akce 1.- 2.12.2006 autor Martin Šmídek, 16.11.2006
Nejedná se o modlitebnu svatého Pavla ale o malebnou vesničku pod Pálavskými vrchy - Pavlov. A modlit se dá velmi dobře na každém místě. Tak proč ne ve vinném sklípku?

Tato akce je navržena od září, kdy přišel Franta Pavúček také s nápadem diskutovat o našich závislostech v inspirovaném prostředí vinného sklípku.

Na čem všem závisíme?
Jakým stereotypům podléháme?
Být svobodným mužem neznamená jen na ničem nezáviset - jsou přece i dobré závislosti ... na partnerovi, na Bohu F 3,8 ...
Jsou? 2K 13,5

Frantovo pozvání v sobě zahrnuje i možnost přespání z pátku na sobotu. Proto je počet účastníků omezený a účast je třeba si zamluvit pomocí formuláře pod Renčínovým postřehem.

Program

V pátek bude sraz na faře v 18.00 hodin, je to na návsi patrová budova u kostela č.p. 83 (zaparkování aut ve dvoře, vybalení spacáků, shromáždění s bubnováním).

Po krátkém úvodu rychlý přesun do sklepa, zde degustace vín s povídáním o jeho výrobě (předpokládám trvání 1.5 hodiny), výběr vína na večerní posezení.

Přesun na faru, zde občerstvení s popíjením vína a diskuze, postupné odpadávání a ukládání k spánku. Ráno snídaně a podle zájmu výstup na Pálavu či rozjezd k domovu.

Franta Pavúček


(Nedejte se zmást tím, že se ve formuláři mluví o skupinách ... počet skupin=1)

Přihlašovací tabulka

Pokud se chceš zúčastnit tohoto setkání, klikni na + za názvem místa (případně vyplň krátký test) a potom přidej svoje jméno a příjmení ukončené Enter. Pokud bys s tím měl problémy, pošli mi SMS na 603150565 se svým jménem (ale napřed to zkus tady a teď). Pokud potřebuješ svoji účast zrušit, napiš znovu svoje jméno jako poprvé, bude vyjmuto.
Pavlov
Franta
Zdeněk
Martin
Jirka
Petr
Vladan
Honza
Josef
Jura
Luboš
Jiří
Ivan
Petr
k

zatížení serveru