YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Setkání brněnských chlapů znovu ve Slatině

kopírovat odkazdatum akce 2.10.2006 autor Jan Hošek, 19.9.2006
Na tradiční setkání chlapů Vás tentokrát zveme do přístavby kostela ve Slatině.

Slíbené informace:

Vzhledem k prostorovým možnostem slatinské oratoře se na část setkání opět rozdělíme do oblíbených skupinek. Na posledním setkání ve Slatině jsme se zamýšleli nad vztahem " já - otec", rádi bychom se ve Slatině plánovaně věnovali vztahům a proto v pondělí vyjedem na hlubinu v souvislosti se vztahem                      " já - maminka".

Na setkání s Vámi se těší slatiňáci

 

slatinsky-kostel.jpg

 

Setkání se uskuteční v pondělí 2.10.2006 v 19.30   

Kdo pojede MHD, jedná se o zastávku „Krejčího“ trolejbusu č.31. Autem se dostanete na místo následovně: Olomoucká, Hviezdoslavova (směr Rohlenka,Vyškov – po staré), na kruhovém objezdu doprava (směr Šlapanice) – tato silnice vede přímo na křižovatku u kostela.

 

 
zatížení serveru