YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Víkend pro chlapy ze severu

kopírovat odkazdatum akce 27.- 29.10.2006 autor František Růžička, 15.9.2006

na téma spiritualita muže

Kdy: 27.  - 29. října 2006

Kde: v Domě Setkání v Albeřicích (Dolní Albeřice 1, Horní Maršov)

Jedinou podmínkou je účast na celém víkendu.

S sebou nezapomeň: sportovní oblečení a obuv na výlet na Sněžku, bubny a půllitr

Z naší společnosti vytratily opravdové mužské vzory a proto my chlapi často tápeme. Stali jsme se společností bez KRÁLE a bez OTCE. Téměř ve všech kulturách bylo jasné, že se muži nerodí, ale utvářejí se za pomoci mužských vzorů. Vzpomeňme si jak jsme byli v mládí fascinováni dobrodružnými příběhy a jak každý z nás chtěl napodobit svého hrdinu. Mnoho dnešních mužů skutečnou osobnost nikdy nepotkalo, a co je ještě horší, že díky tomu nikdy nenajdou svého vnitřního KRÁLE. Tu část v nás, která ví, že jsme dobří. Tu část v nás, která ví, že máme své dobré vlastnosti i kvality, na kterých lze postavit rovnocenný vztah k druhým. Nemusíte být populární v novinách, nemusíte mít velkou reputaci, protože to o sobě víte. A sem chceme všichni dojít...

Muži všech věků nutně potřebují mužskou pozornost, ale nedovedou si o ni otevřeně říct. Proto se sdružují s ostatními muži při sportovních kláních, v barech, v klubech, ve vojenských akademiích, ve válkách a na pracovištích a doufají, že to bude mít nějaký účinek. Kdybychom to měli vědomě pojmenovat, pak by to příliš připomínalo slabost a potřebnost, a proto si získáváme mužskou pozornost různými chlapskými způsoby. Přestože sexuální pud je tak silný a společnost žen tak krásná, muži si všude na světě vytvářejí takové situace, aby mohli být spolu s druhými muži. Je to úplně jiná energie.

Každý muž ke svému zralému životu potřebujeme ne jen ženy, ale také zároveň i mužský kolektiv, kde najde ne jen přátele, kteří ho se zájmem vyslechnou, kteří jsou s ním solidární a snaží se mu porozumět, ale kde načerpá i chlapskou energii, která v dnešní společnosti tolik chybí a že tato chlapská energie pulzuje v kolektivu, kde nejde o to být druhému konkurencí, ale oporou.


 

 

 

 

 

 

zatížení serveru