YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Setkání brněnských chlapů u Scavinů

kopírovat odkazdatum akce 1.8.2006 autor Zdeněk Michalec, 28.7.2006

Na setkání uprostřed léta nás zve Roberto do Kníniček. Tentokrát se sejdeme v mimořádném termínu, v úterý 1.8.2006 v 19:30 hod. Následuje popis trasy:

Pěší příchozí, kterých bude mezi opravdovými chlapy určitě většina, půjdou z Bystrce okolo ZOO směrem na Kuřim. Po příchodu do Kníniček je třeba jít po hlavní silnici stále rovně, až k první pravotočivé zatáčce. Robertův dům (ul. Nová č. 2) je na její vnější straně. Motoristé zahnou uprostřed Kníniček před kapličkou vlevo a potom vždy na první odbočce dvakrát doprava. Tím se dostanete do ulice Nová, aniž byste porušili dopravní předpisy.

Toto setkání bychom rádi věnovali povídání o tom, jak dál po prázdninách (organizace a náplň našich setkání, ....). Abychom však jenom nepracovali, Roberto slíbil grilování. To je ale spojeno s nutností určitých příprav a proto Roberto prosí, abyste mu svou účast co nejdříve (nejpozději v pondělí odpoledne) nahlásili. Buď na tel. 602 720 509 nebo na mail scavinoroberto@volny.cz

zatížení serveru