YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Anselm Grün v Brně

kopírovat odkazdatum akce 9.- 11.6.2006 autor Martin Šmídek, 27.7.2006

Pastorační středisko brněnské diecéze a Karmelitánské nakladatelství Vás uskutečnilo ve dnech 9. – 11. června 2006 v aule brněnského Biskupského gymnázia další setkání s Anselmem Grünem, jedním z nejznámějších světových autorů duchovní křesťanské literatury. Anselm Grün pochází z Německa a je mnichem řádu sv. Benedikta.

Z minulého cyklu si můžete přečíst přednášku O životním štěstí, kterou Anselm Grün přednesl při své návštěvě Brna v roce 2004.

  pátek 9. června ve 20:00 veřejná přednáška 

Čím jsem si to zasloužil? – pochopení a zacházení se zármutkem

Zvukový záznam přednášky je zde pro vás v komprimovanější 16MB 24kbs a kvalitnější 44MB 64kbs  podobě (omluvte prosím zhoršenou kvalitu záznamu prvních osmi minut).

Během přednášky byla položena řada dotazů, Anselm Grün na ně odpovídal v sobotu. Jeho odpovědi jsou zde více komprimované 10MB 24kbs a kvalitnější 28MB 64kbs.

  sobota 10. června od 9:00 celodenní rekolekce 

Dimenze víry

Zvukový záznam rekolekce zde naleznete v komprimovanější 13MB 24kbs  a vyšší kvalitě 36MB 64kbs.

Rekolekce končila společným slavením mše svaté, její nahrávku zde najdete opět více zkomprimovanou 11MB 24kbs a kvalitnější 29MB 64kbs.

 neděle 11. června

V sobotu Anselm Grün celebroval mši svatou v kostele sv. Jakuba v Brně a po ní proběhla v knihkupectví Cesta autogramiáda.

Další informace najdete na adresách:

www.biskupstvi.cz/pastorace

www.kna.cz

zatížení serveru