YMCA Setkání - homepage YMCA Setkání - homepage

  změny za den   změny za týden   změny za měsíc   přihlásit se   přihlásit se emailem

YMCA Setkání - naše akce


Prohlédněte si seznam akcí které nabízíme, nebo těch které již proběhly. Pokud je k dispozici i kalendář, pak je zobrazen vepředu přede všemi akcemi. Akce lze třídit podle toho, komu jsou určeny - akce pro rodiny, manžele, chlapy, ženy či mládež. Akce pořádané v Domě Setkání v Krkonošských Albeřicích jsou také dostupné v menu 'Dům Setkání > Akce v Domě' nebo 'Dům Setkání > Prožili jsme'. Některé fotografie z akcí naleznete ve fotogalerii, více je pak dostupné na dalších webech z odkazů ve fotogalerii.


Archiv 82 akcí

Setkání brněnských chlapů v Bystrci

kopírovat odkazdatum akce 20.3.2006 autor Zdeněk Michalec, 15.3.2006

Pravidelné setkání brněnských chlapů bude tentokrát u krbu ve skautské klubovně v Brně - Bystrci. Sejdeme se jako obvykle v 19:30 hod.  Hostitelem je Ivan Hudec.

Na programu bude vzájemné sdílení a modlitba. Už se těším na vaše svědectví o tom, jak se vám daří v radosti prožívat postní dobu, čím vás zase potěšily vaše dospívající děti, příp. nadřízení v práci atp.

Do klubovny si prosím vezměte něco na přezutí.

Zdenek

P.S.: Klubovna je v areálu mateřské školky na ulici Štouračova (dřevěná stavba vlevo vzadu za školkou). Je třeba projít branou a nezabloudit přitom do posilovny v suterénu MŠ. Pár míst na parkování je přímo před klubovnou, velké parkoviště je ve vzdálenosti cca 250 m pod benzinkou. V případě nouze volejte 724 205 809.




zatížení serveru